Corwin Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Z blizej NIE określonych przyczyn1 dzień po zainstalowaniu najnowszych sterów omegi do mojej ATI 9500 w Smartgart AGP ustawiło się na OFF mi i za nic nieda się go ustawić inaczej. Przeinstalowywałem stery kilkukrotnie i nic nie daje. Jedynie na orginalnych strach daje sie wżucić AGPx4 ale choidz i ak jakby było OFF. Mam płyte Solteka FRN2-L i zastanawiam sie co oprócz reijstali systemu moze pomuc w tym mi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 coś ci zwolniło ?? jeśli nie to nie przejmuj sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corwin Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 widze doczytywanie tekxtur w niektórych grach jak naprzykłąd farcray lub w UT <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> smiga jak głupi ale jak tylko pokaże się przeciwnik to mam 2 FPS gdzie 3 dni temu miałem min 28 i max 70 FPS. AGP pracuje z prędkością PCI tak na oko i się nie wyrabia z przesyłem danych :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Mam płyte Solteka FRN2-L i zastanawiam sie co oprócz reijstali systemu moze pomuc w tym mi.Reinstalka sterów do płyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corwin Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Mam płyte Solteka FRN2-L i zastanawiam sie co oprócz reijstali systemu moze pomuc w tym mi.Reinstalka sterów do płyty? Robiłem niepomogło niestety :( Teraz biore sie za reinstalke systemu i zobacze moze pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Nowe wersje Omeg maja domyslnie wylaczone FastWrites :idea: Da sie oczywiscie wlaczyc po pewnyck zabiegach - ale po co :roll: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corwin Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 przeinstalowanie windozy pomogło znowu AGPx8 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...