Skocz do zawartości
Slayer

__

Jakie metody antykoncepcji stosujecie  

1. 1. Jakie metody antykoncepcji stosujecie

• prezerwatywa
      41
    • tabletki antykoncepcyjne
      35
    • kalendarzyk
      0
    • silna wola :)
      5
    • wszystko naraz ;P
      10
    • nie uprawiam sexu :(
      39
    • inna metoda- jaka?
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Minetę porzeczkową? Porzeczkową? Tfu, zboczeńcy. Jakbym chciał posmakować porzeczki, to bym sobie kupił słoiczek powideł babuni.

Jakby były jakieś tabletki dla chłopczyków, to bym brał zamiast mojej Księżniczki (bierze Harmonet, o ilem nazwy nie przekręcił). Wahań nastrojów nie stwierdzono. Nie zachowujta się jak debile pokroju Sfxa, to i wahań nie będzie :>

Nawiasem mówiąc jak patrzę na wypociny wzmiankowanego, to przypomina mi się kawał z puentą "sprzątaczka ze szmatą do kasy numer 5". Znacie? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sfx- "pisząc walory smakowe" miałem na myśli urozmaicanie smakowe dla tych co lubią urozmaicać stosunek sexulany - a lubią mieć na języku także smak świerzych pomarańczy, truskawek czy innych :)

jak juz chcesz smakowe to sproboj czekoladowych durexow (brazowe opakowanie) a pozniej zapach w calym domu jak bys w wedlu pracowal :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sfx- "pisząc walory smakowe" miałem na myśli urozmaicanie smakowe dla tych co lubią urozmaicać stosunek sexulany - a lubią mieć na języku także smak świerzych pomarańczy, truskawek czy innych :)

jak juz chcesz smakowe to sproboj czekoladowych durexow (brazowe opakowanie) a pozniej zapach w calym domu jak bys w wedlu pracowal :lol:

Mam chlopaki dla was rade > załóżcie se budke "Smakowe rozmaitości pana Prezerwatywy" :wink: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Diana 35

To nie jest antykoncepcyjna tabletka.

To lek do leczenia np. zespołu polcystycznych jajników.

Reguluje on wszakze progesteron i inne hor. płciowe,

ale bardzoi często i tak dochodzi do owulacji normalnej,

a przy okazji dziecko moze być chore...

Diany nie polecam.

Wogole jakoś nie polecam przed slobem. Ostanio koles z klatki zaliczył

"zonka" w wieku 16 lat.. :roll: biedne dzieci tego dziecka... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe :) post :)

No fakt durexy sux pekaja :) tabletki rox :>

Unimile nie pekaja :)

Mi Durex jeszcze nigdy nie pękł, a za to qmplowi Unimil pękł i może się pochwalić dorodnym synem :)

No to lol :) mi srednio jedna z paczki pekala, durexa :> a z unimili sie jeszcze nie zdarzylo nawet te najciensze 004 :)

Ale tak czy tak tabletki ida najpierw a gumka jako dodatek bo czasami nie ma wyjscia, bo dzialanie tabletek moga moga oslabic rozne rzeczy (choroba, inne lekarstwa, alkohol :) hyh

Trudno tyle kasy ten sex wciaga :) ale za przyjemnosci sie placi :>

PS. ostatnio cosik lekarz gadal nam o jakis plastrach anty. sie je przykleja raz na tydzien w okolicach uda? czy gdzies tam i te substancje sa wchlaniane przez skore glebiej, no i nie obciaza organizmu tak jak tabletki. Te tabletki chyba teraz powoli wchodza do polski jakos tak czytalem.

Tylko ja bym nie mial przekonania do czegos takiego, a wy moze cos wiecej wiecie? moze ktos juz uzywa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx for support Pocahontas :> :> :>

@ keiename... do odstawki ona, albo każ jej strzelic porządnego baranka w ścianę. :>

Stary, wedlug ciebie jezeli panna nie chce ci dac d....y to to ja dyskryminuje ?

Chyba jestem zbyt staroswiecki jednak, jak na dzisiejsze czasy i wasze myslenie :?

Reed, masz racje... zle sie wypowiedzialem. Nie mam nic przeciwko czekaniu do slubu, lecz... kolega napisal, ze podczas wakacji kocha sie z innymi kobietami. Juz nie wiem co gorsze. Jesli zalezy Ci na seksie to powiedz jej to i looz albo powiedz jej, ze kochac sie bedziesz z innymi kobietami. W sumie jest to problem dosyc zlozony.

@ Jonas :> ty to zawsze musisz cos strzelic :> :> :> a co do nazwy, to nie przekreciles :> nazywaja sie Harmonet. Kiedys nawet ta firma robila jakas impreze polaczona z paintballem, wiec wszyscy ginekolodzy zabrali cale rodziny :) to przynajmniej skorzystalem i postrzelalem do lek.medów :>

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx for support Pocahontas :> :> :>

@ keiename... do odstawki ona, albo każ jej strzelic porządnego baranka w ścianę. :>

Stary, wedlug ciebie jezeli panna nie chce ci dac d....y to to ja dyskryminuje ?

Chyba jestem zbyt staroswiecki jednak, jak na dzisiejsze czasy i wasze myslenie :?

Ja tez REED nie przejmuj sie :wink: , w dzisiejszych czasach to raczej zaleta u panny :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mmhmmmm

jezeli mozna.... :]

unimil......kumpel uzywal i...uzywa do tej pory ;]

pepinki :) ...kumpel uzywa, ale w parze z pigulkami (ofkoz pigulki jego panna beirze ;] ) kilka peklo, ale ogolnie ok

durex extra safe....to juz z wlasnego doswiadczenia......nie pekl ani jeden, a "kilka" ich bylo ;]

gdyby nie to, ze maja cholernie intensywny zapach (kiedys starsi wczesniej wrocili i ojciec chyba sie zorientowal co bylo w uzyciu ;] ) byly by ql...ale nie wiem...chyba jednak za grube troche

i jeszcze malo w polsce znane, ale BARDZO FAJNE GUMKI RFSU

dobra firma, fajne sa mamba...te naprawde polecam, bo jakos tak lepiej niz w durexach ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam Orbit - jescze nie slyszalem zeby ktos przez orbit wpadł... wiec ryzyka raczej nie ma :wink:

A tak poważnie... nie lubie korzystać z gumek... wole bez..:]

Dlatego prpferuje jedna stała partnerke któr zadba o to aby nie było sie czym martwić...

PS. nie wiem jak wy zakladacie te gumki ze wam pekaja... mi jescze nie pekała żadna... pewnie macie członki po jakimś oc (drut mod ?? :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plasterki są OK tylko że trzeba mieć mocne nerwy żeby zaufać że takie małe gówienko spełni swoje zadanie

A tabletka albo i nawet kondom to niby co, gargantuicznych rozmiarów? Procek też jest właściwie mały, a zobacz ile potrafi :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plasterki są OK tylko że trzeba mieć mocne nerwy żeby zaufać że takie małe gówienko spełni swoje zadanie

A tabletka albo i nawet kondom to niby co, gargantuicznych rozmiarów? Procek też jest właściwie mały, a zobacz ile potrafi :>

No wiesz ale mam zaufanie do tabletek bo jak je się połyka to zostaną wchłonięte do organizmu nie ma bata.

Taki plasterek może się odkleić i nie spełniać zadania. Prezesa też czuć i można czasami zerknąć sprawdzić jego stan jak się jest zapobiegawczym.

Plasterek gdzieś się odklei od tarmoszenia i ruchu i po jabłkach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brawo Jasiu... najgorsze tabletki ze wszystkich mozliwych. Najnizszy wspolczynnik Pearla (jesli tak to sie pisze), sa to tabletki, ktore wygladzaja buzke i posiadaja dodatkowa przydatnosc jako tabletki antykoncepcyjne. Zmiencie tabletki na cilest, logest, mercilon lub cos w tym stylu. :)

Moja luba bierze Femoden. Ona nie narzeka i ja też :D Dla niej te tabletki to właściwie zbawienie... Po pierwsze są skuteczne, a po drugie mogła w końcu zapomnieć o bolesnych miesiączkach.

Jak dobrze pamiętam tabletki bierze już od 1998 roku (oczywiście raz w roku prewencyjne badanie, cytologia itp.) Mamy też znajomego ginekologa, który bywał na różnych zjazdach i spotkaniach, również za granicą. Utwierdził nas w przekonaniu że Femoden jest na prawdę OK.

Musimy mieć zaufanie do tych tabletek, bo jak na razie nic lepszego i prostszego w stosowaniu nie wymyślono. Jakbym się miał martwić o gumkę, to by psuło cały klimat zbliżenia. Fakt gumka jest dobra na szybki numerek z nieznajomą, ale nie na regularne współżycie (ale to tylko moja subiektywna opnia). A stosowanie kalendarzyka to jak granie w rosyjską ruletkę (a może nie wystrzeli...).

PS. Femoden do tabletki jednoskładnikowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cilest jest ok.Od kilku lat stoi na straży bezpieczeństwa i jak na razie zerowe konto potomstwa. A przyjemności ogrom :D Ale to lekarz decyduje co najlepiej dopasować, nie polecam eksperymentów...życzę dużo dogłębnych wrażeń :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...