kilobajt Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Ze strony www i serwerów FTP to przeciętni w okolicach 70kB/s A z torrenta to przeciętnie 63kB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado. Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 wow całkiem nieźle musze powiedzieć :) a zdarzają się gorsze dni że poleci powiedzmy 10kB/s czy raczej zawsze leci w granicach 70kB/s... a Programy typu torrent musiałeś jakoś specjalnie konfigurować ?? hmmm Raczej te słowa zadecydowały rezygnuje z radiówki jakoś wytrzymam do września bez netu wole poczekać na Net24. Czas rozpocząć bój :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Na torrenci zdaza sie ze sa slabe transfery tylko wtedy kiedy jest malo seedów ( mała liczba użytkowników mająca cały plik ). Jaknarazie niezdazym mi sie gorszy dzien ze transfer byl marny. A torrenta nie musialem specjalnie pod to lacze konfigurowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado. Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Całkiem całkiem to sie zapowiada jednak rezygnuje z radiówki moze jakoś wytrzyman ażnadejdzie Net24 hehe zaczynam bój o koniec radiówki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 A wiesz tym ze musisz zobie kupic modem ADSL?? W tym sklepie: http://sklep.kikom.pl/ jest specjalna znizka dla abonentów Neti. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado. Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Nom czytałem o tym ale cena dla klientów netii nie jest tak wysoka a ta podstawowa wersja modemu powinna wystarczyc router raczej nie będzie mi potrzebny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Ja mam ta podstawowa wersje i jaknarazie srawuje sie dobrze tylko diody mnie denerwowaly i zmienilem na niebieskie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado. Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Genialne też bym wymienił na niebieskie :) dobry pomysł a jaki ty masz modem ?? ten " Router 100 z kartą siec. dla linii analog " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Ja mam Microcom ADSL DeskPorte USB dla lini analogowej, był z nim mikrofiltr. A propo tej wymiany diud to ja dalem niebieskie super jasne i dzieki temu w nocy jak leze na luzku to widze na suficie czy modem sciaga czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado. Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 hmmm a kupowałeś na tej stronce którą podałeś wcześniej tzn ten sklepik oferowany przez netie czy gdzieś indziej bo nie moge tam znaleśc takiego modemu jak ty masz w ogóle nie mogłem znaleść żadnego modemu ADSL pod USB... :?: :?: znalazłem dla lini analogowej tylko ten router 100 z kartą siec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Ja własnie w tym sklepie kupiłem modem. Przedchwila byłem na tej stronie i widze ze niema tego modemu, napewno zaniedługo bedzie. Ale wersja dla ISDN i dla lini analogowej różni sie tylko wgranym flashem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado. Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 hmm no ja bym sie zastanawiał nad tym co ty masz i tym router 100 z kartą sieć hmm interesuje mnie ponieważ : " Umożliwia m.in. firewall, przekierowanie portów, zdalne zarządzanie." tzn firewall przydatna rzecz i pewnie można włączać i wyłączać tą opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Ja chcialem kupic router ale mialem wtedy ograniczony budzet. Na twoim miejscu kupil bym ten router z sieciówką, zreszta troche potanial od czasu kiedy ja kupilem ten modem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado. Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 hmm zobacze jeszcze tylko opcja routera nie będzie mi potrzebna bo to i tak ma byćtylko na 1 komp zobaczy sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 A jeszcze jedno. Witam na forum Tweak'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado. Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Hehe dziękuje :D za miłe powitanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...