Skocz do zawartości
Felson

Net24 - ADSL w Netii - konkurencja dla Neo

Rekomendowane odpowiedzi

wow całkiem nieźle musze powiedzieć :) a zdarzają się gorsze dni że poleci powiedzmy 10kB/s czy raczej zawsze leci w granicach 70kB/s... a Programy typu torrent musiałeś jakoś specjalnie konfigurować ??

hmmm Raczej te słowa zadecydowały rezygnuje z radiówki jakoś wytrzymam do września bez netu wole poczekać na Net24. Czas rozpocząć bój :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na torrenci zdaza sie ze sa slabe transfery tylko wtedy kiedy jest malo seedów ( mała liczba użytkowników mająca cały plik ). Jaknarazie niezdazym mi sie gorszy dzien ze transfer byl marny. A torrenta nie musialem specjalnie pod to lacze konfigurowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Microcom ADSL DeskPorte USB dla lini analogowej, był z nim mikrofiltr. A propo tej wymiany diud to ja dalem niebieskie super jasne i dzieki temu w nocy jak leze na luzku to widze na suficie czy modem sciaga czy nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm a kupowałeś na tej stronce którą podałeś wcześniej tzn ten sklepik oferowany przez netie czy gdzieś indziej bo nie moge tam znaleśc takiego modemu jak ty masz w ogóle nie mogłem znaleść żadnego modemu ADSL pod USB... :?: :?: znalazłem dla lini analogowej tylko ten router 100 z kartą siec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja własnie w tym sklepie kupiłem modem. Przedchwila byłem na tej stronie i widze ze niema tego modemu, napewno zaniedługo bedzie. Ale wersja dla ISDN i dla lini analogowej różni sie tylko wgranym flashem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm no ja bym sie zastanawiał nad tym co ty masz i tym router 100 z kartą sieć hmm interesuje mnie ponieważ : " Umożliwia m.in. firewall, przekierowanie portów, zdalne zarządzanie." tzn firewall przydatna rzecz i pewnie można włączać i wyłączać tą opcje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi