Terakot Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Słuchajcie jestem zupełnie w tym zielony i nie wiem jak sie do tego zabrać mój bios to Award Modular v6.00PG(02/16/01) będe wdzięczny za każdą wartosciową wypowiedź. I tu jeszcze z Aidy 32 BIOS ] Właściwości BIOS'u: Sprzedawca Award Software International, Inc. Wersja 6.00 PG Data wydania 02/16/2001 Rozmiar 512 KB Urządzenia startowe Floppy Disk, Hard Disk, CD-ROM, ATAPI ZIP, LS-120 Możliwości Flash BIOS, Shadow BIOS, Selectable Boot, EDD Obsługiwane standardy DMI, APM, ACPI, ESCD, PnP Możliwości rozbudowy ISA, PCI, AGP, USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Wejdz na sttronke producenta sciagnij wgraj an dyskkietke a instrukcje sa w ksiazce od mobo,przynajmnije ja tak mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Słuchajcie jestem zupełnie w tym zielony i nie wiem jak sie do tego zabrać mój bios to Award Modular v6.00PG(02/16/01) będe wdzięczny za każdą wartosciową wypowiedź. quote] Bardziej wartościową informacją dla nas byłoby jaką masz płyte (producent) i jaki model tej płyty :twisted: Wówczas możemy Ci pomóc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terakot Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Możee to głupie ale nawet nie znam strony producenta :oops: Płyta główna: Typ procesora Intel Pentium IIIE, 1000 MHz (7.5 x 133) Nazwa płyty głównej Shuttle AE23 (6 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio) Mikroukład płyty głównej Intel Solano i815EP Pamięć fizyczna 512 MB (SDRAM) Typ BIOS'u Award Modular (02/16/01) Port komunikacyjny Port komunikacyjny (COM1) Port komunikacyjny Port komunikacyjny (COM2) Port komunikacyjny Port drukarki (LPT1) Właściwości płyty głównej: Nazwa i815E-627HF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Możee to głupie ale nawet nie znam strony producenta :oops: Płyta główna: Typ procesora Intel Pentium IIIE, 1000 MHz (7.5 x 133) Nazwa płyty głównej Shuttle AE23 (6 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio) Mikroukład płyty głównej Intel Solano i815EP Pamięć fizyczna 512 MB (SDRAM) Typ BIOS'u Award Modular (02/16/01) Port komunikacyjny Port komunikacyjny (COM1) Port komunikacyjny Port komunikacyjny (COM2) Port komunikacyjny Port drukarki (LPT1) Właściwości płyty głównej: Nazwa i815E-627HF Ech, wystarczyło pogooglać ;-> ftp://ftp.shuttle.com/BIOS/ae23/ae23s018.zip ftp://ftp.shuttle.com/BIOS/ae23/readmeae23.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terakot Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 dzieki mam nadzieje że mi sie komp nie s<span style="color:red;">[ciach!]</span>li........ słcuahj a do czego jest ten awd flash i czy na dyskietke trzeba przegrać tulko plooik bin czy awdflash też ?? OK juz se poradziłem:-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...