RUMUNaThLoNiX Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 hmm odblokowalem cudem kiedys mnoznik :lol: hmm olowkiem technicznym ale za hXXxj nie dało sie dac powyzej 1200??? dalem kiedys 1250 ale sie wieszal acha chodzi sobie stabilnie przy 1133 przy vcore 1,75 a przy 1200 pojdzie dopiero na 1,85 ??? co robic ?? cza se lepiej odblokowac z pomoca lupy ??? aha jeszce dokladnie nie wiem jaka to jest versja musze radiata sciagnac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 O jaki proc chodzi bo nie pamiętam, ale jak da się zmieniać mnożnik to dobrze odblokowałeś i lupa nie będzie potrzebna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 O jaki proc chodzi bo nie pamiętam, ale jak da się zmieniać mnożnik to dobrze odblokowałeś i lupa nie będzie potrzebna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 O jaki proc chodzi bo nie pamiętam, ale jak da się zmieniać mnożnik to dobrze odblokowałeś i lupa nie będzie potrzebna hm chodzi o mojego Antka Tb 1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 im lepshe polaczenie tym mniejshe opory i moze wiekshy speed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 acha czyli bede musial kupic ysiki co najmniej o tym no nie HB tylko B??? bo one bede wiecej przewodzic a potem mosze jakims srebrem zeby lepiej przewodzilo to mosze w tedy pojdzie w koncu na 1400 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Dziwne, ze po odblokowaniu idzie tylko na 1200??? Samym FSB to na 1200, a z mnoznikiem??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 hihih wlsnie samym FSB tysz pojdzie tylko 1200 !!! a z mnozanikiem pojdzie (9X133) w tredy wychodzi 1200 dodalem kiedys pare wiecej fsb ale poszedl tylko na 1250 inawet nie weszedl do windowsa :P a mosze to jest wina tego antka, mosze mam jakis model ktory jest jakis inny :P tak jak dzwonnik z notre damme :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Rumun co ma oznaczac ten podpis i jaka masz plyte ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Rumun co ma oznaczac ten podpis i jaka masz plyte ? kares odpowiem na piewsze pytanko :lol: jestem po prostu w rozpaczy :D ze nie ma na forum Xona i libero bo jakcys idioci rozwalili forum (prawie) a pltyke mam MSI k7t 266 pro 2 ver 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 a czat jest tylko trzeba sie troche wysilić żeby an niego wejść www.polchat.com i dalej jakoś szło pokój tweak.pl i masz czata. cały problme polega na tym że nikogo tam nie ma. po kiego grzyba wywyalili bo z tweak.pl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 a czat jest tylko trzeba sie troche wysilić żeby an niego wejść www.polchat.com i dalej jakoś szło pokój tweak.pl i masz czata. cały problme polega na tym że nikogo tam nie ma. po kiego grzyba wywyalili bo z tweak.pl? nooooooooooo co ooooooooooo ty ;) co ty powiesz jeszce psuju ciekawego ;D buhabuhabuh dokladnie wchodzisz na www.polchat.pl i wpisujesz tweak.pl i redy to gadu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Rumun co ma oznaczac ten podpis i jaka masz plyte ? kares odpowiem na piewsze pytanko :lol: jestem po prostu w rozpaczy :D ze nie ma na forum Xona i libero bo jakcys idioci rozwalili forum (prawie) a pltyke mam MSI k7t 266 pro 2 ver 2.0 Komu szkoda temu szkoda :) Kto chce odejsc, droga wolna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...