Robikon Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Witam. Zainstalowałem sobie tą gierkę i jest OK. Gierka hula, ale mam dostepne tylko jedna misję (Dunkierka). Instalowałem wszystkie 4 płyty, instalacja bez problemu. Mam pytanie - czy następne misje będą dostepne po przejściu tej pierwszej oraz ile muszę strącić samolotów żeby ją przejść bo próbuje i nijak jej przejść nie mogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ta gierka to syf. Zainstaluj sobie IL2 STURMOVIK FORGOTTEN BATTLES + AEP Na tym się lata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Dlaczego zaraz syf? Ta gierka to swietna strzelanka w konsolowym stylu a sturmovik to najlepszy symulator lotu WWII. Dwie zupelnie rozne rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Masz rację, przesadziłem. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...