Skocz do zawartości
miro_x

Zepsuty radeon 9500

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mojej dziewczynie zepsul sie radeon 9500.

terraz gdy wlacze kompa to na ekranie widac tylko roznokolorowe kratki. nie tylko podczas startu windowsa ale w ogole jak wlacze komputer.

wie ktos moze co sie zepsulo ?

karta ma naklejke komputronika ale gwarancja jest wypisana na inna poznanska firme ? i teraz nie wiem gdzie mam reklamowac ja. mial ktos taki przypadek ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z zasilaniem byly problemy bo czasami nie laczylo. ale slychac ze komputer sie normalnie wlacza wiec katrte jakos tam wykrywa.

karta nie byla krecona wiec raczej nie z mojej winy sie to stalo.

ale teraz jak to zareklamowac.karte mam z drugiej reki a w gwarancji pisze ze po odsprzedaniu traci sie prawa do niej. nie mm paragonu kupna mam tylko gwarancje. w sumie na niej wszystko pisze.model date zakupu no i okres gwarancji.

zastanawia mnie tylko do kogo skladac ta gwraacje do komputornika czy do tej firmy. nalepka jest komputronika a gwarancja w tej firmie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli masz na papieże że ktoś ci gwarantuje sprawne działanie karty to właśnei powinieneś się domagać tego u firym która taką gwarancje wystawiła, stiker na karcie to nie wszystko, sprawd ztylko czy numer seryjny się z gadza z tym na gwarancji.........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

karte bede reklamowal w poznaniu jednak ze wzgledu na brak paragonu zakupu i oryginalnej plyty ze sterami karta nie zostanie wymieniona a tylko pojdzie do naprawy ktora moe potrwac dlugo.

tyle sie dwoiedzialem z maila od pracownika firmy. i teraz sie zastanawiam co jesli karta nie bedzie mogla byc naprawiona ?

hmm sie okaze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi