kobyszcze Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 jak w tytule/zasysam - no to jak grał ktoś? demo dostepne od 24.05. a trailer był ql - czy jest multiplayer ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Single player beta demo. A zassam sobie i zobacze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Grałem, grafa nie powala na kolana grywalność też normalna gieka da Unreala 2 jej daleko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Tja zadnej rewelacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 fuckt - :? przebojem to to nie bedzie... chyba, ze multi bedzie super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Grałem trochę w demo ale gierka średnia no i moja grafa trochę miała problemów :( Ogólnie nic specjalnego.Wolę Unreal'a 2 zdecydowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 beed to shit ale VIETCONG multiplayer nie; pomykam juz m-c na jednej demowej mapie - czy ktoś ma pełną wersje i gra w pełnego m.playera (tzn. wielosc map itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Podobno ta giera ma już wyjść, czytałem na gry-online.Ma ktos jakieś ciekawe informacje?? Piszą,że dużo lepsza niż Halo..ciekawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Własnie przeczytałem,że to straszny gniot i raczej nie zagrozi Halo,szkoda bo juz myślałem,że pojawił sie fajny Efpepesik a to chyba kiszka będzie.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 już dawno temu było demo ! nie zagrozi halo ! średniak jednym słowem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Demko bylo takie do bani, ze watpie aby nawet dwa lata dodatkowej pracy dalo tej grze jakies szanse. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 No właśnie nie widziałem demka,dopiero przed chwilą zassałem i zobacze co to jest warte..a pamiętam,że kiedyś czytałem w cd-action same zachwyty na temat tej giery, jaki to nie miał być fpp..a tu taka mizeria.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 w CD Action wszystkim sie rajcują stare konie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 eeeeeeeee, demo przypadkiem wczoraj znalazlem a ze czytalem ze super giera, to zainstalowalem, i sie zawiodlem dno totalne, jedyny plus ze na max grafice sie nie cielo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Bo jest po prostu zwykla (grafa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 dajmy grze szanse, pogrzebaliście ją zanim sie full pojawił. Zdobyła bardzo przychylne opinie w niektórych czasopismach. Demko sie dawno pojawiło i mogło yć jakieś beta-wczesne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Nie mogło a było :) Z tego co pamiętam to demo było wersji beta 0.8 ale głowy uciąć nie dam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Może finalna wersja nas czymś zaskoczy na plus?? Coś tam jednak musieli poprawić przez tyle czasu.mam nadzieje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 właśnie sie pojawił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 hehe; na gamespocie gra dostała 4.2 !!!!! nie pamietam tak niskiej oceny... http://www.gamespot.com/pc/action/breed/review.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Stability: Major Problems kiepsko ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 No to mnie pocieszyłeś...chyba jednak dam sobie spokój z tą gierą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 No to mnie pocieszyłeś...chyba jednak dam sobie spokój z tą gierą. A ja nie,dam grze szanse.Bede ja moze dzis mial to sie podziele opiniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 No to podziel sie wrazeniami jak juz będziesz miał,to zadecyduje czy kupować.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 No to podziel sie wrazeniami jak juz będziesz miał,to zadecyduje czy kupować.. :D Przed chwilka to zainstalowalem a poniewaz chwilowo nie mam czasu i musze gdzies wyjsc to za wiele nie sprawdzilem le z tego co widzialem to powiem ze to zupelnie co innego niz to co widzielismy w demie - 2 rozne gry ale to nie zmienia faktu ze jest przecietna,tzn obiekty mogly by miec nieco lepsza jakos textur choc jedynie co widzialem to wszystko pod noktowizorem bo jakos nie moglem go wylaczyc zadnym guzikiem :) nie wiem moze trzeba jakis przy3mac :),woda jest oshaderowana ale to standrd w grach,chociash jej powierzchnia jest nieco za kwadratowa :)Co dalej ?? Mozna zmieniac kamere na 3cia osobe (tez standard) i trzeba przechodzic przez tutorial.Mozna wchodzic do pojazdow (rownierz standard).Co do plynnosci to na moim sprzecie wszystko wymiata w max detalach z AAx4 i anizo X4 wiec to przynajmniej jest dobre.Podsumowujac,gra typu Halo,nic specjalnego ale zagrac bez watpienia warto,pozatym pamietajcie ze widzialem jedynie poczatek,pozniej gra moze zachwycic bo screeny przy instalacji nawet imponuja, a narazie jest takim szaraczkiem w moich oczach.Co wiecej?? Musze zagrac dluzej i wtedy Wam powiem wiecej szczegolow, ale to dopiero jak wroce.Poki co - macie pewien obraz.PS - multiplayera jeszcze nie sprawdzilem ale z tego co pisza zapowiada sie niezle,ale jaki on jest - wszystko zobaczymy w najblizszej przyszlosci :) :wink: pozdro 4 all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Dobra wrocilem i zagralem chwilke i teraz moge powiedziec wiecej.To o czym pisalem to w sumie byl tylko tutorial wiec sie tym nie sugerujcie.Przeszedlem do 2 levelu i tak o: grafa jest bardzo ladna ale niestety zaczelo tez przycinac wiec trza wylaczyc AA na sprzetach mojego pokroju :) ale ogolnie jest dobrze.Fajne jest dowodzenie kolesiami ale troszke za duzo tych "efów" :) Jednak teraz moge polecic ta gre bardziej niz w moemencie zanim nie wyszedlem z domu :) Ogolnie z 8/10 moge jej wystawic.Wiecej powiem jak dojde dalej ale narazie sugerujcie sie tym postem a mniej tym wyzej :) Pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 No to chyba sie chłopaki troche postarali,może jednak da sie w to pograć..jutro bede miał to sie przekonam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 heh.ale i tak ta gra jest dla mnie jako przykrywka bo zalatwiam sobie cos na czym mi od dawna zalezy - knights of the temple bo lubie klimaty z tych gier,choc w breeda i tak bede gral,ale mniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 No to podziel sie wrazeniami jak juz będziesz miał,to zadecyduje czy kupować.. :D noktowizorem bo jakos nie moglem go wylaczyc zadnym guzikiem :) Zapomniałeś dodać, że ten noktowizor jest tylko domyślnie włączony w turtorialu nie wiem moze trzeba jakis przy3mac :),woda jest oshaderowana ale to standrd w grach,chociash jej powierzchnia jest nieco za kwadratowa :)Co dalej ?? Mozna zmieniac kamere na 3cia osobe (tez standard) i trzeba przechodzic przez tutorial Nie prawda, nie trzeba. Nie przechodziłem i można bez tego zacząć gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros120 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Witam, Jest lepszy od Halo kolejne Starcie ?? Bo jak jest takie samo haszplowate jak halo to bezsens totalny w ta gre wogole grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...