Shake Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Witam, Jest lepszy od Halo kolejne Starcie ?? Bo jak jest takie samo haszplowate jak halo to bezsens totalny w ta gre wogole grac. Z pewnością, bo Breed się uruchamia, w przeciwności do 'cudownego' dema halo które sobie ściągnałem by się przekonać w czym to niby jest lepsze od breeda. Odpalam Halo, a on mi od razu z błędem, że mu się moje D3D nie podoba. Właśnie doczytałem przed chwilą, że gra ma problem gdy ktoś ma inne odświeżanie ekranu niż default. Widze, że firmy współpracujące z M$ mają ten sam problem co i samo M$ - myślą, że wszyscy używają 60hz bo tak M$ przykazał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 mam juz ta giere,ale nie mam czasu chwilowo obadać co to jest warte,za pare dni pogram to sie wypowiem na temat.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Dorwałem Breeda i w zasadzie na samym początku muszę stwierdzić, że nie jest to do końca co zapowiadano i na co czekano. Po pierwsze - grafa - w zasadzie nic specjalnego, poziom raczej średni, shaderów malusio, jedynie woda ładnie "pływa". Obcy jacyś tacy śmieszni, komiksowi. Tereny nie powalają dbałością o szcegóły. W stosunku do HALO grafę ocenię na ciut gorszą, ale tylko minimalnie. Nie wiem czy wam coś to mówi , ale styl grafiki przypomina mi połączenie Evolvy i Giants. Po drugie - pomysł. No tu już lepiej. Fajny patent sterowania drużyną, różni członkowie, trochę na podobieństwo Operation Flashpoint'a. Spora interakcja z otoczeniem, obcy tacy głupi nie są. Sporo pojazdów, także latających. Generalnie im dalej się idzie tym lepiej, nowe pomysły, nawet ciekawe. Po trzecie - płynność. ZDECYDOWANIE lepiej niż HALO. Gierka u mnie zapie... jak szalona w stosunku do HALO. Na oko powyżej 60 fps przy 1024x768, detale max, Anizo 16x, bez AA. Z AA jeszcze nie próbowałem. To dziś duży plus. Jak bym miał ja oceniać to na jakąś 6,5-7 w skali do 10. Może gdybym nie grał w FarCry ocena była by wyższa - 8, a tak tylko tyle. Gdyby grafika nadążała za pomysłami i grywalnośćią było by cudnie. IMHO warto jednak zagrać, tak dla rozrusznia paluszków, bo na ekranie pojawia się dosłownie mnóstwo obcych i to z najmniej spodziewanych miejsc. Akcja nie nudzi, cąły czas coś się dzieje, ale nie należy kojarzyć tego z Serious Samem. Tyle wstępnych odczuć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Jak tam panowie?? Nikt już nie gra w breeda?? Bo ja własnie skonczyłem egzaminy i zaraz go przetestuje wreszcie,zobaczymy co to jest warte.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 IMHO BREED = shit ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Po zainstalowaniu gry, na jej starcie pojawia się komunikat "your cd key is wrong retype:'. W takim wypadku trzeba wpisać klucz. Jest on podany w piśmie na stronie 9, a oprócz tego w wersjach CD nadrukowany na samej płytce. więc proszę podajcie mi ten cd-key z numeru 02/2005 CD ACTION bo wywaliłem tą gazetę mam DVD z tego numeru z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...