Skocz do zawartości
kobyszcze

Breed

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jest lepszy od Halo kolejne Starcie ?? Bo jak jest takie samo haszplowate jak halo to bezsens totalny w ta gre wogole grac.

Z pewnością, bo Breed się uruchamia, w przeciwności do 'cudownego' dema halo które sobie ściągnałem by się przekonać w czym to niby jest lepsze od breeda. Odpalam Halo, a on mi od razu z błędem, że mu się moje D3D nie podoba. Właśnie doczytałem przed chwilą, że gra ma problem gdy ktoś ma inne odświeżanie ekranu niż default. Widze, że firmy współpracujące z M$ mają ten sam problem co i samo M$ - myślą, że wszyscy używają 60hz bo tak M$ przykazał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dorwałem Breeda i w zasadzie na samym początku muszę stwierdzić, że nie jest to do końca co zapowiadano i na co czekano.

Po pierwsze - grafa - w zasadzie nic specjalnego, poziom raczej średni, shaderów malusio, jedynie woda ładnie "pływa". Obcy jacyś tacy śmieszni, komiksowi. Tereny nie powalają dbałością o szcegóły. W stosunku do HALO grafę ocenię na ciut gorszą, ale tylko minimalnie. Nie wiem czy wam coś to mówi , ale styl grafiki przypomina mi połączenie Evolvy i Giants.

Po drugie - pomysł. No tu już lepiej. Fajny patent sterowania drużyną, różni członkowie, trochę na podobieństwo Operation Flashpoint'a. Spora interakcja z otoczeniem, obcy tacy głupi nie są. Sporo pojazdów, także latających. Generalnie im dalej się idzie tym lepiej, nowe pomysły, nawet ciekawe.

Po trzecie - płynność. ZDECYDOWANIE lepiej niż HALO. Gierka u mnie zapie... jak szalona w stosunku do HALO. Na oko powyżej 60 fps przy 1024x768, detale max, Anizo 16x, bez AA. Z AA jeszcze nie próbowałem. To dziś duży plus.

Jak bym miał ja oceniać to na jakąś 6,5-7 w skali do 10. Może gdybym nie grał w FarCry ocena była by wyższa - 8, a tak tylko tyle. Gdyby grafika nadążała za pomysłami i grywalnośćią było by cudnie. IMHO warto jednak zagrać, tak dla rozrusznia paluszków, bo na ekranie pojawia się dosłownie mnóstwo obcych i to z najmniej spodziewanych miejsc. Akcja nie nudzi, cąły czas coś się dzieje, ale nie należy kojarzyć tego z Serious Samem. Tyle wstępnych odczuć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po zainstalowaniu gry, na jej starcie pojawia się komunikat "your cd key is wrong retype:'.

W takim wypadku trzeba wpisać klucz. Jest on podany w piśmie na stronie 9, a oprócz tego w wersjach CD nadrukowany na samej płytce.

więc proszę podajcie mi ten cd-key z numeru 02/2005 CD ACTION

bo wywaliłem tą gazetę

mam DVD z tego numeru

z góry dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi