SpEeEeD Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Witam, mam spory klopot z usuenieciem kleju z chipsetu plyt glonwej pod ktory zakupilel blok wodny . Czym to moge usunac , warstwa jest dosc spora i twarda szczegolnie na srodku gdzie mocno przysechl , po bokach jest jednak miekki jak guma . Ten klej znajdowal sie tam po usunieciu standardowego radiatorka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 sprobuj dynksem moze pomoze. mi dynks usunal z miedzi klej akrylowy, ktorym kleilem kawalki instalaci miedzianej do kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 ja stosowałem uniwersalny perfum Brutal, ale to prawie to samo co błękit paryża czyli popularny dynks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...