wojwar Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Jest sobie taka karta (kumpla) - GF4ti, z niekręcącym się wentylatorkiem (zatarł się) na ekranie pojawiają się różnego rodzaju kropki kolorowe. przegrzany jest procek? (to na pewno trochę, bo wentyl nie działa) - czy może też jest pamięć uwalona ? jak myślicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Podejrzewam, ze raczej wlasnie chip sie grzeje. Pamieci na ti nie sa tak zawrotnie taktowane, zeby wogole musialy miec chlodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Ja na radku mialem kiedys tak ze zapomnialem wentyla podlaczyc po modyfikacjach w budzie. To byl wiatraczek wiejacy na pamieci po oc. Ogladam sobie foty i takie fajnie niebieskie sie zrobily. Mysle sobie: "O jaki fajny efekt, ciekawe jak go zrobili?". Wysyłam kumplowi i ten mowi ze nic nie widzi, wysylam innemu to samo. Zdziwiony whcodze na pierwsza lepsza strone z fotkami i widze to samo. Szbko drzwiczki zdejmuje a tam parzące pamieci. Włączyłem wiatrak i bylo ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 dziwne zachowanie, logika nakazywała by najpierw wyjąć tego geforca przesmarować wiatraczek i sprawdzić czy z grafą przy działającym wiatraczku jest wszystko ok a nie pytać się na forum co sie zjarało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Moim zdaniem kropki wskazuja na pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...