Gość Kyniek Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 http://www.aquastealth.com/index.asp?PageA...WPROD&ProdID=26 To jest jedno miejsce gdzie wypatrzyłem... ktoś z was zamawiał taki sprzęt z USA?? Ja tylko książki z amazon.com :roll: przypuszaczam że przesyłka by wyszła jakieś 40zł (ok. 9$) Może są inne sklepy... bo jesłi parę osób by wzieło towar - jeden chłodnice ktoś inny bloczek sobie upatrzył... koszty przesyłki by się rozłożyły... bardzo bym prosił o wypowiedź tych którzy kupowali sprzęt zza wielkiej wody... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Poszukaj tematow o zamowieniach zbiorczych z DD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Szukałem :( ale nic nie znalazłem... W jakim dziale mogę to znaleźć?? Jakie słowa kluczowe :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=44852 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 ja tez chyba bylbym chetny na ta chlodnice :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zdąrzyłem się zoorientować to temat już dawno nie aktualny ;( ale Hmmm wiesz.... w stanach by kosztowała jakieś 400zł + podatek + cło ... + transport.... chyba jednak kupię na www.mcs.pc.pl bloki to sam sobie robię więc nie będę brał.... pompkę taż mam extra i tylko mi chłodniczki brakuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...