Kotl3t Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Ale takiego specjalnego.... Tzn. Jestem Adminem sieci WLAN no ale takiej co niema serwera, modem==>router==>ap==>antena ==>no i do każdego do domu taka se sieć... ... no ale ja siedze w domu p potrzebuje program który mi pokaże jak ludzie sie zachowuja czyli kto ile ssa jakie ip w danym nomencie zsysa cosik takiego .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 nie znam sie na WLAN ale na moje oko, to musialbys dac jakis serwer czy cos zamiast router'a (chyba, ze to jakis lepszy routerek :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotl3t Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ....router mam linksysa a erwer mi sie niewidzi :( :( :( :( :( :( .... ... czy tu naprawde nik niemoze mi pomoc??????????????????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...