krisq75 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Sluchajcie jakis czas temu na glownej stronie forum bylo LOGO SETI TWEAK i zniknelo a jest mi potrzebne do wykonania koszulek konkursowych. Czy ktos moglby pomoc to odnalezc i przeslac SNAPOWI do obrobienia? Prosze o pomoc pilne!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 wlasnie dlaczego zniknelo , na pclab tez liczy seti :) , tam obicanioim logo na glownej a u nas zniknelo czemu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 http://leto.homedns.org/~marcellus/tweak/seti_ver2.jpg O to chodzi? pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Nie wiem czy to to Twin bo mi ten link nie dziala :( moze puscilbys mi to na maila?] kris75@poczta.fm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ok, poszło. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 thx mam i podalem dalej SNAPOWI POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 moglby ktos zrobic jakies konkretne logo?? chyba jest kilka osob ktore zajmuja sie grafika to logo jest male i nie za ciekawe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Oglaszam ze w zwaiazku z tym iz nie ma chetnego do opracowania logo Seti Tweak.pl a to ktorym dysponuje sie nie nadaje. Zmuszony jestem do zmiany nagrody na inna. Czekam na propozycje. Oczywiscie kasa nie sikam :) Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zrób koszulki. Wystarczy napis Tweak.pl i ewentualnie Twoje Centrum Overclockingu i LUX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 hehe takie koszuki to juz są,,,sam taką mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...