yogi186 Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 http://allegro.pl/showitem.php?item=6871184 Do jakiej kwoty warto to licytować??????? Bierzcie pod uwagę to że odbiorę to osobiście A tak wogóle co sądzicie a tym coolerku i połączeniu go z moim klocem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 POmózcie bo nie wiem czy mi warto wstawać jutro - tj w niedziele!!!!!! o 7 rano żeby dokończyc licytacje????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 IMHO nie warto - zobacz jaki jest glosny autor pisze ze w okolicach 34dB - powiem ze mi osobiscie przeszkadzaja coolery ktore maja okolo 32dB - jezeli cena przekroczy 18-20zl to sie zupelnie nie oplaca - za niewiele wiecej 25 zl kupisz Titana D5TB - zapinka powinna pasowac do Socket7 (ale glowy nie dam - moze trzeba bedzie troche wyginac zapinke) - puszczasz go na 7-9V i nie slyszysz coolera :) PS ale zrobisz jak zechcesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 nie wiem ile chcesz za niego dać, ale za 3 dychy można mieć titanka ttc-d5tb(3) bodajże, który dla mnie osobiście jest najlepszy w kategorii tanich qlerów. i jego bym qpił. Pozdrawiam M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 IMHO nie warto - zobacz jaki jest glosny autor pisze ze w okolicach 34dB - powiem ze mi osobiscie przeszkadzaja coolery ktore maja okolo 32dB - jezeli cena przekroczy 18-20zl to sie zupelnie nie oplaca - za niewiele wiecej 25 zl kupisz Titana D5TB - zapinka powinna pasowac do Socket7 (ale glowy nie dam - moze trzeba bedzie troche wyginac zapinke) - puszczasz go na 7-9V i nie slyszysz coolera :) PS ale zrobisz jak zechcesz popieram głośne i mało wydajne to jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 No tak ale to ma 4500 obrotów jak mu puszczę na 10V to troche ucichnie?? A tak wogóle to dałem maxa na 15zł i jutro nie wstaje co będzie to będzie ;). I tak przeznaczeniem dla tego coolera jest komp qzyna - więc u mnie będzie chodził tylko tydzień tak dla ciekawości ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 A co ma kuzyn w kompie ??? Takie wentyle nawet chodziły kiedyś na Duronach 850-900 ! 8O :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 A co ma kuzyn w kompie ??? Takie wentyle nawet chodziły kiedyś na Duronach 850-900 ! 8O :) Durex 700 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 http://allegro.pl/showitem.php?item=6871184 Do jakiej kwoty warto to licytować??????? Bierzcie pod uwagę to że odbiorę to osobiście A tak wogóle co sądzicie a tym coolerku i połączeniu go z moim klocem? daruj sobie cooler jest leciutko mowiac do kitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 http://allegro.pl/showitem.php?item=6871184 Do jakiej kwoty warto to licytować??????? Bierzcie pod uwagę to że odbiorę to osobiście A tak wogóle co sądzicie a tym coolerku i połączeniu go z moim klocem? daruj sobie cooler jest leciutko mowiac do kitu Podaruje go..........................qzynowi ;);) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 http://allegro.pl/showitem.php?item=6871184 Do jakiej kwoty warto to licytować??????? Bierzcie pod uwagę to że odbiorę to osobiście A tak wogóle co sądzicie a tym coolerku i połączeniu go z moim klocem? daruj sobie cooler jest leciutko mowiac do kitu Podaruje go..........................qzynowi ;);) 8) Z Twoim klocem całkiem, całkiem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 http://allegro.pl/showitem.php?item=6871184 Do jakiej kwoty warto to licytować??????? Bierzcie pod uwagę to że odbiorę to osobiście A tak wogóle co sądzicie a tym coolerku i połączeniu go z moim klocem? daruj sobie cooler jest leciutko mowiac do kitu Podaruje go..........................qzynowi ;);) 8) Z Twoim klocem całkiem, całkiem ! Znaczy, że co nie mam dawać qzynowi tylko dać to na stałe na mojego kloca???????? Bo chciałem tylko dać sobie tydzień testu, a potem już oddać go qzynowi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Dlaczego znalazło się to na oślej łączce :twisted: ?!?!?!?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 tak to bardzo dobry cooler-lepszy niż niejedno w/c jak nic bedziesz na nim miał 25st. hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 tak to bardzo dobry cooler-lepszy niż niejedno w/c jak nic bedziesz na nim miał 25st. hehe zobacz jaki ma sprzęt o potem sobie z niego jaja rób :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 tak to bardzo dobry cooler-lepszy niż niejedno w/c jak nic bedziesz na nim miał 25st. hehe zobacz jaki ma sprzęt o potem sobie z niego jaja rób :wink: słuchaj no kolego nigdy NIGDY nie zwykłem sobie z kogoś żartować a tym bardziej robić jaj opinia była o coolerze i niczym więcej a że w żarobliwym tonie to zgoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 No tak ale to ma 4500 obrotów jak mu puszczę na 10V to troche ucichnie?? A tak wogóle to dałem maxa na 15zł i jutro nie wstaje co będzie to będzie ;). I tak przeznaczeniem dla tego coolera jest komp qzyna - więc u mnie będzie chodził tylko tydzień tak dla ciekawości ;) Owszem ucichnie tylko co z tego skoro przeplyw powietrza spadnie z 11 na np 8 ? Moim zdaniem nie ma sensu tego kupowac. Za slaby i za glosny wentylator. A pozniej kuzyn przyjdzie z zalem ze mu sie w cieple dni komp restartuje lub trabi piskaczem sytemowym i po co? Nie oszczedzaj na chlodzeniu. Nie oplaca sie, bo jak tylko zechcesz procka popedzic to sam bedziesz ten wiatrak sprzedawal na allegro :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...