krolflex Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Czy może poradzić mi ktoś co mam zrobić jeśli wejdę na jakąś stronę internetową i np. chcę obejrzeć zdjęcia które otwierają się w większym oknie, no i od pewnego czasu nie moge tych zjęć oglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 czy te okna się w ogole otwierają, jak klikniesz prawym prz. myszy na zdjecie i 'otworz w nowym oknie'? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolflex Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 już rozgryzłem! to firewall (Kerio ) blokuje mi otwieranie tych zdjęć, ale jeszcze nie wiem jak to wyłączyć. chodzi oto że np. jak chcę obejrzeć screeny na "wirtualnym imperium gier" to nie otwierają się w nowym małym oknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 moze to filtr okienek popup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...