moris Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 witam serdecznie mam duronka1.4 przerobionego na athlona,tydzien 37,kreci sie super,tylko pamieci mam 333 poradzcie jakie ustawienia sa najlepsze zeby sie sfajczyc pamieci ?:) bo z tego co wiem to jak zmieniam fsb to i taktowanie pamieci sie zmienia a nie chce ich zweglic z gory dzieki za info pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 chopie, kręć to fsb ile chcesz, pamięci nie spalisz. jeśli będziesz podnosił napięcie dla nich, wtedy musisz uważać, ale samym FSB nic im nie zrobisz, najwyżej komp w którymś momencie nie wstanie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moris Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 aha czyli chodzi tylko o zmiane napiecia na pamieciach tak ? fsb ich nie spale? to super:) dzieki za info:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 jak przesadzisz z FSB to porpostu nie wstanie komp i tyle 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moris Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 jeszcze jedno..takie krecenie nie wplywa jakos posrednio na dysk twardy ? mam seagate 80gb 7200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 jaka płyta główna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moris Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 jak w temacie soltek 75frn2-l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 o jejku, ale gafa sorry :oops: możesz spokojnie kręcić, szyna PCI na tej płycie jest zablokowana, więc cały sprzęt bezpieczny 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...