Liptonti Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 podobno winoncd 5 ma duż ilość skórek ktos wie jak je zastosowac zmienic..?? drugie pytanko skad mozna pobrać winoncd 6 do jakiego sprzętu jest dostarczany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 kurcze nikt nie uzywa tego ustrojstwa.....?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 podobno winoncd 5 ma duż ilość skórek ktos wie jak je zastosowac zmienic..?? drugie pytanko skad mozna pobrać winoncd 6 do jakiego sprzętu jest dostarczany Klikasz prawym przyciskiem myszy na tle w WinOnCD 5 - i masz wybór, Co do wersji nr 6 - to mi się ona nie podobała, wolałem 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Wydaje mi sie, ze ze strony producenta nie sciagniesz. Pozostaje P2P, lecz to juz piractwo :wink: Poza tym nie wiem dlaczego sie zastanawiasz nad tym programem? Nero Burning Rom jest o wiele mniejszy i posiada wiekszosc (jak nie wszystkie) opcje co WinOnCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 hmm podoba mi sie i tyle kwestaia przyzwyczajenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...