arthi Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Niemcy to maja glowe do interesow, koles napisal ze opakowanie podwyzszy wartosc karty, tylko pytanie o ile moze podniesc... 40 euro 50... a podobno tylko Polacy sa naiwni! PS. jakby ktos niezbyt byl z niemieckim ten tego..., to tlumacze jeszcze raz, na aukcji do kupienia jest samo opakowanie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sprzeam opakowanie po: - mobo ABIT NF7 => 50zl - grafa Gf4 Ti4200 Pixelviev => 30 zl chetnych prosze na priv. moze cos spuszcze :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 sprzedam opakowanie po 6'paku Żywca cena to 3 pelne browary ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Kiedyś niemcy sie śmiali że za komuny puszki i pudełka zbieraliśmy a teraz sami tym handlują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Mam do sprzedania pudelko od VooDoo2 12MB firmy MAX, ktos chetny ? :P Jedyne 30 Euro :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ja sprzedam pudełko po 5ciu płytach Dysan w slimie. Dorzuce jeszcze gratis 3 koperty z "okienkiem" gratis. 10 ojro, dawjacie na PRIV :D:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ja moge sprzedać karton po telewizorze 52 " :lol: jak ktos chętny to na priv :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 No to ja sprzedam karton po lodowce , orginałka Bosch, mało używany dodam tanio steropian na zime :wink: > 70 euro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid_ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Sprzedam tanio pudelko po p.glownej Shuttle na nforce2 ( !!! ;) ) + duzyyy karton od grafiki MSI fx 5200ultra za 90euro... ale to nie wszystko... jako gratis dodaje pudelko od klawiatury! Ale to jeszcze nie wszystko... dodaje takze super pudelko od myszki i 3 podarte koperty z okienkami! :) Tak na serio to ciekawe czy jakis glupi to kupi (chodzi o aukcje na ebay) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 na allegro tez sa pudelka wiec to chyba zadna nowosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 oddam wrecz ODDAM za 90E [+vat] pudelko po a7n266.. a szczesliwcy, ktorzy zadzwonia w ciagu 15 minut od teraz dostana... 4 powtazam -4 pudelka po zarowkach energooszczednych firmy osram ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ale to prawda - jak kupuje jakiś sprzęt do kompa np. do zawsze zachowuje pudełko - później na Allegro jest wyższa cena - poważnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 tak o.k ale tu sie wszystko rozbija o cene tych pudelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ja tak nei robie interesow, ale dzieki za pomysl. mam pudelka od: epoxa 8rda winfasta a310td twinosow lanu liteona 2*od blokow wodnych mj1000 glosnikow 4.1 ktos zainteresowany?? a teraz serio to po cholere ktos daje 50E za pudelko?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Moze zbiera ? Wiesz, takie pudelko po np. S3TRIO64V+ to teraz zabytek klasy muzealnej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 a ja mam pudełko po MB od Solteka;] ciekawe ile za takie ładne dostane.. ;] ps. ten koles co kupuje chyba se jaja robi, nowy jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Kiedyś mi robili problemy jak oddałem przyjaraną kartę grafiki bez pudełka. Zaczęli się rzucać przyjmą tylko komplet jak to jest w napisane w gwarancji. Ale po paru minutach im przeszło i wymienili kartę na nową. Może stąd taki popyt na pudełka :lol: Z drugiej strony stawiasz na oknie pudełko od R9800XT sąsiad widzi i nie pogada... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Kiedyś mi robili problemy jak oddałem przyjaraną kartę grafiki bez pudełka. Zaczęli się rzucać przyjmą tylko komplet jak to jest w napisane w gwarancji. Ale po paru minutach im przeszło i wymienili kartę na nową. Może stąd taki popyt na pudełka :lol: Z drugiej strony stawiasz na oknie pudełko od R9800XT sąsiad widzi i nie pogada... :lol: Ewentualnie tak dbac o pudla zeby jak przyjedzie rodzina to zapakowac wszystko z powrotem i z lekka doza znudzenia rzucic " A kupilem sobie nowy sprzet, jeszcze nie rozpakowalem" :lol: :lol: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 sprzedam pudełko po monitorze samsung 957mb, bardzo duze moze sluzyc jako domek dla bezdomnych na dworcu. Jezeli zadzwonisz W CIAGU 5 minut dostaniesz dodatkowo 1mx1m steropianu + 1m tasmy GRATIS!!!!!!! CENA->-> jedyne 80E... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Oddam w dobre rence papierek p batoniku: -niebył tłuczony -sprowadzony w całości z niemiec w 2003 roku -mało używany cena: 1999,99 euro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 sprzedam pudełko po monitorze samsung 957mb, bardzo duze moze sluzyc jako domek dla bezdomnych na dworcu. Jezeli zadzwonisz W CIAGU 5 minut dostaniesz dodatkowo 1mx1m steropianu + 1m tasmy GRATIS!!!!!!! CENA->-> jedyne 80E... :lol:Ty sobie uwazaj, nie rob mi tu konkurencji bo swojego kartona z lodowki nie sprzedam :evil: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 to chyba nie jest targowisko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 szmery bajery co to ma znaczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Sprzedam torebke po Zewa Softis :> Koniec zartow po prostu niemcy maja fantazje ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 hehehe ja mam identyczne pudelko i karton. ktos zainteresowany ???? only 3 ojro hehe A na powaznie, moze tam na ebaby sprzedajacym jest wlasnie polak albo turek co zadaje sie z polakami z za Odry ??? :wink: bo jak wiadomo pomyslowsc naszych rodakow nie zna granic.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...