yotomeczek Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Jakie polecacie ? Miejsce zajścia Łódź Jak się podłącza do TP S.A. to trza płacić 2 abonamenty ?(tel i net ?) Tera jezd jakaś promo ISDN - dobre to ? Z góry dzienks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 tez jestem z lodzi, jak masz kablowke to zapytaj sie kolesi od kablowki czy przypadkiem netu nie maja, ja jestem na olechowie i astral swiadczy takie uslugi (w bloku 5 osob tak ma 60 kilo do podzialu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 tez jestem z lodzi, jak masz kablowke to zapytaj sie kolesi od kablowki czy przypadkiem netu nie maja, ja jestem na olechowie i astral swiadczy takie uslugi (w bloku 5 osob tak ma 60 kilo do podzialu:) 60 kilo bitów?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Podejrzewam ze kilobajtow :P ,512kbit zapewnne lacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 No wiec zalezy ile chcesz wydac ! Najciekawsza oferta jest chyba Neostrada+ Oferuja 512kb/s co daje okolo 56KB/s (reszta jest przewidziana na polaczenia telefoniczne i naglowki to tak jak by sie ktos pytal dlaczego nie 64KB) Coprawda zakazane jest udostepnianie lacza ale nikt o tym wiedziec nie musi ! Abonament w wysokosci 180zl a instalacja kolo 800zl Ja osobiscie ma stara naostrade i jest extra ! zadnych problemow technicznych awari ! Wszystko chodi wysmienicie ! Niestety abonament tel nie jest wliczony w cene ! Isdn wymaga wymiany o ile sie nie myle aparatow telefonicznych jezeli masz jedna linie do wszystkiego ! W ostatecznosci mozesz zainteresowac sie aster city albo chello Powodzenia w wyborze ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 No wiec zalezy ile chcesz wydac ! Jak najmniej - na razie chyba 140 PLN/m-c max No i t opłata instalacyjna :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 No wiec zalezy ile chcesz wydac ! Jak najmniej - na razie chyba 140 PLN/m-c max No i t opłata instalacyjna :evil: No tak instalacja jest zabujcza dla normalnego usera :( A szkoda tylko to psuje ta cudowna oferte No nic to nie wiem co Tobie poradzic Moze jakas radiowka ? Ale to tez drogo bo trzeba antene kupic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Neo plus jest spoko... na razie. Podobno TPSA cichaczem chce wprowadzić dodatkowe opłaty za przekroczenie jakiegośtam limitu w ściąganiu plików. Na razie nikt oficjalnie o tym nie mówi bo chcą nałapać wielu nowych chętnych na tą usługę. Powtarzam: to wiadomość nieoficjalna, ale po TPSA to się można wszystkiego spodziewać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Neo plus jest spoko... na razie. Podobno TPSA cichaczem chce wprowadzić dodatkowe opłaty za przekroczenie jakiegośtam limitu w ściąganiu plików. Na razie nikt oficjalnie o tym nie mówi bo chcą nałapać wielu nowych chętnych na tą usługę. Powtarzam: to wiadomość nieoficjalna, ale po TPSA to się można wszystkiego spodziewać. Ja bym do tego zbyt powaznie nie podchodzil :D W mojej umowie jest cos takiego jak limit sciaganych danych i ? I nic moge ciagnac i ciagnac i nic :) Tpsa sie z tego jak Ty to mowisz cichaczem wycofala :) Ale coz jak cos takiego zrobia to bedzie porazka :( Mnie to nie dotyczy bo sie an dniach na dsl'a przesiadam :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 "]Podejrzewam ze kilobajtow :P ,512kbit zapewnne lacze Ah. No więc łącze jak rakieta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajus! Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 No wiec zalezy ile chcesz wydac ! Najciekawsza oferta jest chyba Neostrada+ Oferuja 512kb/s co daje okolo 56KB/s (reszta jest przewidziana na polaczenia telefoniczne i naglowki to tak jak by sie ktos pytal dlaczego nie 64KB) Coprawda zakazane jest udostepnianie lacza ale nikt o tym wiedziec nie musi ! Abonament w wysokosci 180zl a instalacja kolo 800zl Ja osobiscie ma stara naostrade i jest extra ! zadnych problemow technicznych awari ! Wszystko chodi wysmienicie ! Niestety abonament tel nie jest wliczony w cene ! Isdn wymaga wymiany o ile sie nie myle aparatow telefonicznych jezeli masz jedna linie do wszystkiego ! W ostatecznosci mozesz zainteresowac sie aster city albo chello Powodzenia w wyborze ! hehe ISDN niewymaga wymiany aparatow telefonicznych tylko kolo chaty musisz miec łacze cyfrowe w ziemi i od lacza idzie normalny kabel telefoniczny tyle ze na koncu tego normalnego kabla telefonicznego musi byc zakonczenie nt mam to wiem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 hehe napisalem ze o ile sie nie myle :) Widocznie sie pomylilem :) A jednak nie jestem idealny :P No dobra a jak nie masz takiego lacza cyfrowego ? To jak ? chyba druta specjalnie nie beda ciagnac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajus! Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 moze ci pociagna hehe :D :D :D :D powaznie to u mnie dialog jest i cale osiedle podłanczli tagze czy chcial czy nie isdn w zasiegu reki mialem a to lepsze bylo rok temu niz modem tepsy pytaj sie u dostawcy isdn jesli takowego posiadasz on ci da najlepsza odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Neo plus jest spoko... na razie. Podobno TPSA cichaczem chce wprowadzić dodatkowe opłaty za przekroczenie jakiegośtam limitu w ściąganiu plików. Na razie nikt oficjalnie o tym nie mówi bo chcą nałapać wielu nowych chętnych na tą usługę. Powtarzam: to wiadomość nieoficjalna, ale po TPSA to się można wszystkiego spodziewać. to bzdura z tymi limitami neo+, nie bedzie zadnych limitow, wiem co mowie akurat, aha i instalacje mozna podzielic na 4 raty po 200 zeta miesiecznie, ale radzilbym poczekac do wrzesnia/pazdziernika, mam info ze ma wejsc promocja neo + ale 256 za mniejsze oplaty instalacji (niekoniecznie o polowe ale mniejsze), tak wiec jak komus wystarczy 256 w domu (np mnie :) ) to radzilbym troche poczekac z neo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 tez jestem z lodzi, jak masz kablowke to zapytaj sie kolesi od kablowki czy przypadkiem netu nie maja, ja jestem na olechowie i astral swiadczy takie uslugi (w bloku 5 osob tak ma 60 kilo do podzialu:) 60 kilo bitów?? :lol: 60 kilo bajtow!! jestem w tej samej sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 telefon nie trzeba wymieniac ale jak wymienisz to bedziesz mial super jakosc polaczenia,identyfikacje numeru przychodzacego,automatyczne liczenie oplaty a w zwyklym telefonie tego nie masz.Ja mam Ascom Eurit 133PRO. Oczywiscie siedzisz w necie i dzwonisz ale tylko jak nt jest na jednym kanale. i oczywiscie zakonczenie NT. Tak mala skrzyneczka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 telefon nie trzeba wymieniac ale jak wymienisz to bedziesz mial super jakosc polaczenia,identyfikacje numeru przychodzacego,automatyczne liczenie oplaty a w zwyklym telefonie tego nie masz.Ja mam Ascom Eurit 133PRO. Oczywiscie siedzisz w necie i dzwonisz ale tylko jak nt jest na jednym kanale. i oczywiscie zakonczenie NT. Tak mala skrzyneczka :) ale Neo nie zalozysz na isdn hihihiihihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 why? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 cyfrowy sprzet isdnu na centrali sie gryzie ze sprzetem neo, nie pytaj dlaczego, tak juz jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...