Gość bazyl Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Cześć mam PIII 550 @ 733 od pewnego czasu jam mam go podkręconego to mi sie restartuje niewiem co jest grane w biosie zwiększalem nawet napiecoe w biosie na procku z 1,65 na 1,85 ale nic niepomoglo pomozcie!!!! a plyta glowna to abti z via va6 . Z gory THX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 a temperatura proca? jesli chodzil przedtem na 1,65v to nie trzeba podnosic napiecia. moze wyczysc wentylator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 No to zasilka za slaba ,jak napiecia zwiekszales ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 nie no mam 2 wiatraki na procku dzialajace sprawnie a zasilania wczesiniej niezmianialem po porstu zaczal sie restartowac wkladalem nawet plyte glowna gdo obudowy z zazilaczem 350w myslalem zemoze to jego wina ale to samo no i niewiem co jst Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 a jak w nic niegram i po prostu slucham muzyki to dziala wporzo ale jak wlanczam 3d marka i robie test albo jak wlanczam gre to w pewnym momencie cyk i resecik :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...