lazzer Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 cze, moze macie jakies doswiadczenie z podlaczaniem dwoch monitorow do grafiki. problem ma nastepujacy, podlaczylem wczoraj drugi monitor pod radeona 9500, zainstalowalem hydravision ale nie moge zmusic windy do wyswietlania 2 pulpitow niezaleznie. na monitorach mam rozciagniety pulpit, moge przeciagac okna z jednego na drugi ale to kiepskie rozwiazanie bo i tak wszystkie okna dialogowe wyskakuja na pierwszym monitorze mimo, ze aplikacja jest na drugim :( jakies sugestie jak zrobic dwa osobne pulpity? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 na ati chyba nie darady miec 2 pulpitow naraz ... jedynie rozciagniety .. tak jak masz teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazzer Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 na ati chyba nie darady miec 2 pulpitow naraz ... jedynie rozciagniety .. tak jak masz teraz uuuu, mega porazka... dzieki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Z tego co mi wiadomo to HydraVision pozawala na posadanie 2 odrębnych pulpitów, bynajmniej tak to wyglądało na oficjalnych prezentacjach Ati. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 bynajmniej «wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie)» Głos miał donośny, ale bynajmniej nie przykry. Z miłością bynajmniej się nie taił. DO CHOLERY KIEDY SIE NAUCZYCIE ! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazzer Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Z tego co mi wiadomo to HydraVision pozawala na posadanie 2 odrębnych pulpitów, bynajmniej tak to wyglądało na oficjalnych prezentacjach Ati. hydravision mam zainstalowany ale jedyne co usprawnil to przerzucanie aplikacji miedzy monitorami. mozna w nim ustawic, na ktorym monitorze maja wyskakiwac okna dialogowe [to juz opanowalem ;)] ale mam programy, ktorych okno glowne da sie przesunac ale paski narzedzi zostaja na monitorze 1. tak samo jest z jtv, programem do tunera tv. jest tylko na monitorze 1. z HV sa tez programy desktop manager i multidesk, sa tez i dodatkowe pulpity ale niestety na jednym monitorze. nie umiem zmusic tego by na pierwszym monitore byl jeden pulpit a na drugim inny :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...