misieksc Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Witam. Mam pytanie czy ktoś aktualizował bios w tej płycie (Kt4v) za pomocą tego programu Live Update??? z poziomu windowsa????Czekam na odpowiedzi !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bootz Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 tak wczoraj:) najpierws sciagnalem live update 3 potem sciganalem stery do plyty glownej a potem sciagnalem bios na dysk i zapytal o dyskietke:) potem normalnie i generalnie wszystko po polsku takze luzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 tez tak robilem. wsio sprawnie i szycutko i najnowszy biosik moj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bootz Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 gratulacje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 dokladnie tak samo... wczesniej balem sie ze zasilka mi pierdut wiec tego nie robilem, a teraz chieftec i noproblem... i mam v. 1.9... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieksc Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Ok. A jak wgrałeś to zauwazyłeś jakąś róznice (jest lepiej czy gorzej)????????? i czy po wgraniu zmieniales jakies opcje w biosie ??????????odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 nic nie zmienialem, a roznicy narazie zadnej nie zauwazylem, no oprocz napisy z wersja biosu... :D moze dlatego no changes ze nie krece procka... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Widzę, że znalazłem dobry topic. Mam sprzęt taki jak w podpisie (procek na jądrze Palomino), dzisiaj zainstalowałem nowy bios v1.9, wcześniej miałem v1.7, i od tego momentu temperatura procka jest o wiele niższa, niż poprzednio (przed zainstalowaniem nowego biosu utrzymywała się w granicach 50 st C, teraz jest ok. 35 st C, gdy go męczę na max'a wskoczy do 45. Czy to jest normalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieksc Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Hm dziwne trochę za mała, na tym jądrze Palomino zawsze jest większa!!! a jakie masz chlodzenie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Takie jak w podpisie - CoolerMaster Aero 7+, praktycznie na minimalnych obrotach (2200RPM). Najlepsze jest to, że napisałem do MSI, a oni odpisali mi, że wszystko jest ok, nowy BIOS poprawia wykrywanie temperatury i teraz jest ok, ale nie chce mi się jakoś w to wierzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Masz to napisane nawet w Release Notes na ich stronie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 tak, ale w życiu nie spotkałem się z tak niską temperaturą na tym jądrze, wydaje mi się to po prostu trochę podejrzane, żeby temperatura spadła o ok. 20 st C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <kAiN> Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Ej ludzie ja mam problem bo żaden bios mi sie nie chce zainstalować programy do flashowania krzyczą że nie ten chpset. Mam bios 1.7. A może znacie jakieś specjalne biosy do tej płyty głownej pod O/C oczywiście ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...