mrbounce Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 a to temperatura zewnetrzna rdzenia? jesli tak, to chyba nie ma sie co dziwic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
err0r Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 powyzej 80 stopni, przy 85 procek sie odbarwia i tracisz gwarancje, ale na palomino juz raczej jej chyba nie masz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 a starego athlonka thunderbird (a dokladnie 900, a0900amt3b ;) )do jakich temperaturek mozna swobodnie dopuszczac? bo kurcze nie moge znalezc :-/ niby z serii wynika, ze max.temp to 90, ale bardziej mniej interesuja dane "z zycia wziete" :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Moj palomino 1800+ na samym poczatku chodził pół dnia w temperaturze ok. 93* (źle założyli cooler w sklepie, ja przyniosłem kompa, zostawilem włączonego i jak wieczorem wróciłem to przeżyłem mały szok :evil: ). Od dwóch lat chodzi ze średnią temperaturą jakieś 63* (w lecie przy renderingu w 3dmaksie nawet 73*) i nic się nie zwiesza:]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Moj palomino 1800+ na samym poczatku chodził pół dnia w temperaturze ok. 93* (źle założyli cooler w sklepie, ja przyniosłem kompa, zostawilem włączonego i jak wieczorem wróciłem to przeżyłem mały szok :evil: ). Od dwóch lat chodzi ze średnią temperaturą jakieś 63* (w lecie przy renderingu w 3dmaksie nawet 73*) i nic się nie zwiesza:]. przynajmniej sie wygrzal :D :) Ja jak mialem kiedys 1800+ palomino to w grach(np. SoF2) mialem 55C na spire Super ROCK i bylo OK. Palomino moga sie grzac bo sa w 0,18um. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...