qbusek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 witam, mam pewien problem - musialem ostatnio skorzystac z opcji "naprawy" windowsa xp ... wszystko udalo się calkiem niezle oprocz ww. karty graficznej. problem wyglada nastepujaco: www.lonet.gdynia.pl/~qbus/1.jpg jak widzicie w moim systemie "nie ma" karty graficznej ! - jest to oczywiscie jedna wielka bzdura gdyz pisze tego posta z tego komputera zagladam wiec do wlasciwosci i co widze ? - www.lonet.gdynia.pl/~qbus/2.jpg ale pomijam to milczeniem i sciagam najnowsze detonatroy do mojego radka 9100 - po uruchomieniu widze: www.lonet.gdynia.pl/~qbus/3.jpg podmienialem juz na inną kartę - windows - widzi ja i rozpoznaje normalnie ... co mam zrobic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 kiedys mialem do czynienia z podobnym ZONKIEM i jedyne co pomoglo to reinstalka systemu, no ale karta byla zintegrowana. A sprawdzales swoja karte w innym kompie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 a probowales zainstalowac w trybie awaryjnym ? A tak poza tematem to system naprawy windy to shit straszny . Raz probowalem sie z tym bawic i narobilo to wiecej problemow niz mialo usunac... Jesli Ci tryb awaryjny nie pomoze to pozostaje juz chyba tylko format i instalka na nowo . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 blee nie chcem formata robic :/ w trybie awaryjnym jest to samo ... :/ moze ktos jeszcze ma jakis pomysl ?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 jaka tam reinstalka.......... panel sterowania>dodaj nowe urządzenie>standardowe typy katr> i instalujesz ta kartę VGA, reszte sterowników o ile jakies będą usuwasz, nawet jesli z błędem się zainstaluje ta VGa to puźniej bedziesz mógł zainstalować catalisty (to nie sa detonatory ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 A probowales w Menadzerze Urzadzen dac opcje Skanuj w poszukiwaniu nowego sprzetu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Problem jest prosty(miałem tak kilka razy).Windows nie widzi wogóle grafy i musisz mu zainstalowac z "kreatora sprzetu " standardową karte graficzną (czy jakoś tak) i dopiero wtedy pojawi sie w menadżerze użadzeń zakłatka karty graficzne(tam będzie widnieć ta standardowa karta graficzna).W tym momęcie będziesz mógł zainstalować dopiero normalnie karte graficzną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 hmmm ok instaluje nowa karte ale pokazuje tylko jakies dziwne karty od ati - nie ma mojej :( - a co gorsze ! - nie ma standardowej karty :( tylko ati jest do wyboru ;( www.lonet.gdynia.pl/~qbus/4.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Hm, a winda wczesniej nie pytala, czy chcesz wszystkie urzadzenia zobaczyc, czy tylko jakies wyselekcjonowane ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 wlasnie sie nie pytala :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 wypakuj stery do jakiegoś katalogu i kliknij przycisk "z dysku" i pokaz mu ten katalog, musi pójść. A najpierw to bym resztki starych sterowników usunoł jakimś driver clinerem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Przeinstaluj drivery do MOBO jak VIA to zmień Hyperiony a jak NForce to ForceWare (czy jakos tam). Powinno zadziałać mi się udało). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 I zrob, zeby obrazki dzialaly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 hmmm ok instaluje nowa karte ale pokazuje tylko jakies dziwne karty od ati - nie ma mojej :( - a co gorsze ! - nie ma standardowej karty :( tylko ati jest do wyboru ;( www.lonet.gdynia.pl/~qbus/4.jpg wybierz cokolwiek nawet jak bedziesz miał zonki przy pierwszym starcie karta juz bedzie potem daj aktualizuj sterownik i wladuj stery od swojej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...