Skocz do zawartości
Gość

"Zacinanie sie" kompa - czego to wina???

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasnie ostatnio (tzn od czsu UT2004, FarCry no i od wczoraj z Painkillerem) w czasie grania obraz(czytaj te 3 gry) sie zatrzymuje na jakies 3-6 sekund...po czym rusza spowrotem...dzisiaj dla proby ustawilem painkillera na najnizsze mozliwe ustwienia i jakby wieszalo rzadziej (za malo mam RAMU?? no ale bez przesady najnizsze ustawienia i tez szarpie??)....tak sie nie da grac!!

CZEGO to jest wina??stery mam 53.03(cos kolo tego), sprzet w podpisie...inne stery dac?? zmniejszyc taktowanie grafy(ale tak juz jade od 1,5h)...plik wymiany 768MB...thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem identyczną sytuację z Far Cry. Przestoje nawet po kilkanaście sekund :evil:

Rozwiązaniem okazało się zainstalowanie najnowszych sterowników. Jednak ja mam Ati więc nie wiem czy u Ciebie przyczyna jest taka sama.

W każdym razie producenci gier zawsze zalecają zainstalowanie NAJNOWSZYCH sterowników do grafiki i dzwięku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem identyczną sytuację z Far Cry. Przestoje nawet po kilkanaście sekund  :evil: 

Rozwiązaniem okazało się zainstalowanie najnowszych sterowników. Jednak ja mam Ati więc nie wiem czy u Ciebie przyczyna jest taka sama.

W każdym razie producenci gier zawsze zalecają zainstalowanie NAJNOWSZYCH sterowników do grafiki i dzwięku.

wodki mu DAC!!!!!! zainstalowalem ForceWare 56.72 (najnowsze WHQL z nvidia.com)....i uruchomilem na razie tylko Painkillera (juz nie chce mi sie wczytywac Farcry) i DZIALA ELEGANCKO!!!! 1280x1024 i reszta full...nic nie zacina...thx stary...z tego wynika ze zawsze najnowsze sterowniki REQUIRED!!! jeszce raz thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi