Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 no wlasnie ostatnio (tzn od czsu UT2004, FarCry no i od wczoraj z Painkillerem) w czasie grania obraz(czytaj te 3 gry) sie zatrzymuje na jakies 3-6 sekund...po czym rusza spowrotem...dzisiaj dla proby ustawilem painkillera na najnizsze mozliwe ustwienia i jakby wieszalo rzadziej (za malo mam RAMU?? no ale bez przesady najnizsze ustawienia i tez szarpie??)....tak sie nie da grac!! CZEGO to jest wina??stery mam 53.03(cos kolo tego), sprzet w podpisie...inne stery dac?? zmniejszyc taktowanie grafy(ale tak juz jade od 1,5h)...plik wymiany 768MB...thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 To gdzieś już było w dziale Karty Graficzne.To wyglada na problem z zegarem systemowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ja bym poponował przeskanowac kompa pandą bo jak złapałem netskya to tak własnie miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Miałem identyczną sytuację z Far Cry. Przestoje nawet po kilkanaście sekund :evil: Rozwiązaniem okazało się zainstalowanie najnowszych sterowników. Jednak ja mam Ati więc nie wiem czy u Ciebie przyczyna jest taka sama. W każdym razie producenci gier zawsze zalecają zainstalowanie NAJNOWSZYCH sterowników do grafiki i dzwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Miałem identyczną sytuację z Far Cry. Przestoje nawet po kilkanaście sekund :evil: Rozwiązaniem okazało się zainstalowanie najnowszych sterowników. Jednak ja mam Ati więc nie wiem czy u Ciebie przyczyna jest taka sama. W każdym razie producenci gier zawsze zalecają zainstalowanie NAJNOWSZYCH sterowników do grafiki i dzwięku. wodki mu DAC!!!!!! zainstalowalem ForceWare 56.72 (najnowsze WHQL z nvidia.com)....i uruchomilem na razie tylko Painkillera (juz nie chce mi sie wczytywac Farcry) i DZIALA ELEGANCKO!!!! 1280x1024 i reszta full...nic nie zacina...thx stary...z tego wynika ze zawsze najnowsze sterowniki REQUIRED!!! jeszce raz thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...