hamersith Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 el0 Wszyscy o c++, a ja zapytam sie jaki Waszym zdaniem najlepszy jest kompilator C. Szukam i szukam i jakos nie moge trafic ajdealnie :P btw. Szukajka nie zadzialala jakby co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 stary dobry gcc-2.95 i pewnie troche nowszy gcc-3.3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SACZI Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 jaki ... jest najlepszy ... kompilator C.Przytoczę słowa mojego wykladowcy: Najlepszy/e ?? Pod jakim wzgledem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Ja uzywam gcc pod linuxem, a jak kiedyś chciałem pisać pod DOSem to uzywalem jakiegos malutkiego PCC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neji Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Microsoftowy pod winde, do pobrania (sam kompilator, bez IDE i innych narzędzi) tutaj Jeszcze gdzieśtam w okolicy wala się kompilator C# Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Wygodny w uzyciu pod winde jest Turbo C, identyczny z Turbo Pascalem i latwy w obsludze :PPP. Ja uzywam standardowo gcc pod linuxem, na moje skromne potrzeby wystracza ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...