ArturoNOW Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Padl wiatraczek, zupelnie sie nie kreci, no i sa artefakty na defaulowych zegarach :D Jeszcze sprobuje go reanimowac, ale mysle nad wymiana calego coolera... moze jakis miedziany radiator... co polecacie w rozsadnej cenie, bo karta za malo kosztuje, zeby pakowac na nia ekstremalne chlodzenie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Jesli chodzi CI o ekstremalne chlodzenie to bierz sie za coolerki do procesorow, np. http://allegro.pl/show_item.php?item=23800908 - niezla cena , tylko powiercic troszeczke :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturoNOW Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 nie, chodzi mi o coś, co zastapi ten cooler co padl i tyle :-) Po co mam taki zabytek podkrecac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 nie, chodzi mi o coś, co zastapi ten cooler co padl i tyle :-) Po co mam taki zabytek podkrecac :D http://www.cooling.pl/index.php?cPath=21_2...bc0f11abbdfb0b9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 ja miałem trochę inny problem: ten mały szmaciarz na radku zaczął się zacierać i cholernie hałasował, smarowanie nie pomagało. Nie chciałem sobie szargać nerwów zrywając przyklejony radiator więc... wymieniłem łożysko w wentylatorze. Pasowało łożysko ślizgowe od jakiegoś coolera titana. Narazie cisza, pracuje ładnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 hmmmm Ciekawa sprawa z tym lozyskiem, u mnie tez ostro halasuje (nie zawsze ale dosyc czesto). Musze sprobowac ten manewr bo troszke boje sie zrywania coolerka. Dam znac czy mi sie udalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturoNOW Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 No moj sie nie kreci :lol: a odkręcić nie daję rady... więc trzeba całą konstrukcję zrywać :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ja na swojego 9100 dalem BlueOrba wygiolem dwa zeberka aby zmiescil sie miedzy nie kondensatorek i smigalo wszystko piknie. Na 9700pro mam CrystalOrba zdjolem tylko gorna oslonke. Wystarcza wentylek aby pociagnac tego radka @ nawet na 418MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ja na 9000 Pro mialem CrystalOrba, Bardzo pozytywny coolerek i oczywiscie miedziany, tyle, ze halasliwy. W pewnym momencie zapodalem mu Fanmate i byl spokoj i cisza :D - @7V chlodzi cacanie moja karte podciagnieta do 300/600 Mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Ja tam mam na GeForce mx440 128mb ddr poczciwego zalmana na ktorym z obudwu stron siedza po dwa wentylatorki hehe teraz jest niedogrzany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...