Skocz do zawartości
wajus!

Coś dla TWEAK.PL i dla nas overclokowiczów:P

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.discotech.waw.pl/show1.php?akcj...pkat=JUSTCOOLER

Jestem ciekaw jak ten cooler dziala i jak ma sie w porownaniu z innymi coolerami wzgledem wydajnosci no i zobaczyl bym go w czesciach :D 

Przydał by sie test tego czegoś na tweak.pl :P 

FAJNIE WYGLADA NIE??: :D

Co w nim fajnego ?

BTW raczej glosny bedzie (nie wierze ze tylko 30dB)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ciekaw jak ten cooler dziala i jak ma sie w porownaniu z innymi coolerami wzgledem wydajnosci no i zobaczyl bym go w czesciach :D

Nawet miałem to w łapach, ale... po pierwszych oglezinach bałem się założyć to na mojego AThlon'a... Radze trzymac sie od tych coolerow z daleka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedają taki na Allegro, ale specyfikacje ma niską.

Jeżeli chcecie dziwnych coolerów, to zapraszam na http://www.2fastcpu.com/core/page1.html . Jeszcze dziwniejszy wynalazek od CPUfx'a.

Wygląd nietypowy, ale wydajność całkiem dobra.

Lisek, jak miałeś w rękach, to czemu nie machnąłeś od razu jakiejś recenzji? Hmm? Nigdy za wiele recenzji i testów na Tweaku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe ale w którym miejcu wy tam widzicie jakiś cooler ja tam widze sam radiator  8O

Jasne ze sam radiator, gdyby fotografneli z wentylami, to jak zobaczylbys jego budowe inside ? 8O

A jak wyglda wentyl, to wiekszosc ludzikow wie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.discotech.waw.pl/show1.php?akcj...pkat=JUSTCOOLER

FAJNIE WYGLADA NIE??: :D

Kicha jakich malo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

toż to normalny ZEN z jakimś płynem do odprowadzania ciepła,oryginał ( ZEN) kosztuje około 500 zł 8O

Zen cooler wygląda zupełnie inaczej. To po prostu odwrócone rozwiązanie zwykłego radiatora. Widać, że mało efektowe, bo maksymalny procesor to 1,6 GHz (czyli Athlo XP 1800, Titan ma tyle samo) no i wiatrak malutki.

Zen Cooler jest bardzo wydajny i nijak ma się do tej fuszerki.

hehe... tak jak sama nazwa wskazuje: JUST COOLER, a nie żadne tam wielkie coś...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

toż to normalny ZEN z jakimś płynem do odprowadzania ciepła,oryginał ( ZEN) kosztuje około 500 zł 8O

Zen cooler wygląda zupełnie inaczej. To po prostu odwrócone rozwiązanie zwykłego radiatora. Widać, że mało efektowe, bo maksymalny procesor to 1,6 GHz (czyli Athlo XP 1800, Titan ma tyle samo) no i wiatrak malutki.

Zen Cooler jest bardzo wydajny i nijak ma się do tej fuszerki.

hehe... tak jak sama nazwa wskazuje: JUST COOLER, a nie żadne tam wielkie coś...

ZEN qler nie jest bardzo wydajny, rzeklbym nawet ze jest przecietny :?

Biorac zas wspolczynnik wydajnosc/cena , to wprost tragedia.

Mimo tego ze ma ciekawy wyglad i bardzo oryginalna konstrukcja, nie warto kupowac.

I niech nikt nie mowi ze nie wiem c mowie, informatyk odemnie z pracy ma to "udo"i ...................... zaluje kasy, mimo ze kupil za niecale 400 (uywany, ale malo)

Aha, i cichy tez nie jest :? Juz lepiej Zalmana pozlacanego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...