Cichon Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Pytanie o nagrzewnice, może ktoś taką miał. Wymiary samego radiatora (25,5x13x6). Nagrzewnica z alu (z "dziubkiem" na zbiorniku) , ale zastanawia mnie czy przypadkiem "rurki" które przez nią lecą nie są ze stali nierdzewnej. Jeżeli ktoś takową ma i mógłby rozwiać moje wątpliwości to byłbym wdzięczny. P.S. Jak rurki są z nierdzewnej to odpada problem z Copalem - wystraczy Borygo. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <<TyBiAs>> Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 tiaa ale stal ma bardzo slaba przewodnosc cieplna......a pozatym napedwno nie sa ze stali, nie slyszalem jeszcze o nagrzewnicach ze stalowymi rurkami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Hm ... ja ci polecam nagrzewnice od lublina (nowa) .. jest tania aluminiowa ... wydajna ... THE BEST :-) j Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichon Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Dzienx za info. Na "wsiaki słuczaj" kupiłem Copal "inhibitory działają min przez 5lat". Więc mam spokój. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...