Kochan Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 CZE!! no to sie udalo - teraz siedzi pozyczony celeron tualatin 1.0A na ... sprzecie ponizej !!! taaaaak siedzialem od 1:00 zeby go uruchomic i prosze... narazie bez V-MODale 1000@1518 na bx440 jest :D ale mam pytanku - jutro jade na gielde i kupuje, tylko wlasnei czy kupic to samo - 1.0A i jechac spokojnei na 1500 z napieciem 1.45@1.6 V czy jednak probowac wykrecic cos z 1200@??? (czy uda sie az do 1600) mam cooler TITANA i obroty... 50% - max temp (United Devices) to 50 stopni co kupic?? bo to juz jutro.. napewno musze kupic BOX`owe bo lepiej sie kreca ... aha i czemu jak dam magistrale >152 to sie pokazuje Intel Pentium III 18 lub Intel Pentium 08 -za male napiecie ?? pozdrawiam i prosze o w miare szybka odpowiedz, Kochan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Gtatuluje że udało ci się puścić tulipana na starym BX, chociaż do końca nie chce mi sie w to wierzyć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Widziałem screeny On naprawde tego dokonał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...