jezu Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Witam na początku chciałem zaznaczyć ze szukałem tego i nigdzie nie znalazłem dlatego zadaje to pyt: CZy jak ustawie w panelu sterowanie w opcjach zasilania wyłączenie dysku np po 1h to czy będzie dalej mi ściągać z Kazy czy z emula po tej godzinie? Kompa nigdy nie wyłączam i nie mam pojęcia jak tam ustawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Dysk wylaczy ci sie po godzinie gdy nikt nie bedzie uzywal kompa. Przy sciaganiu z kazy co jakis czas system bedzie cos zapisywal na dysku - czyli HDD bedzie sie krecil. Nie ma sensu wlaczac tej opcji. Wiecej zyskacz jak ustawisz wylaczanie monitora po 1h. Ale jak dla mnie to wogole moze nie byc tej opcji - mam wszystkie opcje wylaczone. Jak cos sciagam w ciagu nocy to monita wylaczam manualnie a dysk sie kreci. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Najlepiej to zeby mozna bylo zrobic taki automat co zmniejsza czestotliwosc proca i spowalnia wentylatory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Najlepiej to zeby mozna bylo zrobic taki automat co zmniejsza czestotliwosc proca i spowalnia wentylatory.MSI montuje na swoich płytach coś takiego jak CoreCell, dodatek który ma obniżać prędkości wiatraczków zależnie od obciążenia, ale jak to działa - nie powiem, bo nie testowałem :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Mój ABIT ma spowalnianie wentylatorków i cosik takiego działa bardzo fajnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Ejo po pierwsze zmien nazwe topicka na jakas bardziej regulaminowa (edytuj pierwszy post) Co do sciagania to nie zostanie przerwane na bank gdyz zapis powoduje ze nigdy nie uplycnie godzina bezczynnosci :) (Kaza itp dosc czesto zapisuja na hdd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...