kaczo Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Wydałem dziś 100zł na koncert dvd którego nie mogę odtworzyć :P Posiadam GeForce4 Ti 4200 oraz najnowsze sterowniki nvidii 56.72 z certyfikatami WHQL. Nigdy nie miałem problemów z żadnym a tu nagle PowerDVD 5 Deluxe wypluwa śliczne TheTV Out port of your display card is not working properly.-----This copy protected disc can not be played when the TV out function is enabled. WinDVD również nie odtwarza - tzn jest dźwięk, lecz bez obrazu. Czy macie jakiś pomysł? PowerDVD nie ma żadnej opcji wyłączenia wyjścia TV-out (którego nota bene nie używam) - podobnie sterowniki nvidii :( Nigdy nie miałem podobnego problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczo Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 ok mam solucje :) niepotrzebnie zawracalem wam glowe :P Pomaga instalacja: DVD Region-Free 3.50 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...