Theriel Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Witajcie! Uruchomiłem program HDD Regenerator 1.41 na moim komputerze (warto wspomnieć, że działa już z 3 doby) i na dysku SATA WD Caviar 200GB wykrył (narazie): Scanned 61680MB (126322675 sectors) 35 bad sectors found 0 bad sectors recovered Moje pytanie - czy program autorstwa Dmitriy Primochenko naprawia błędy po przeskanowaniu całości, czy tam gdzie napotka ? (Tzn, czekać aż naprawi bady, czy od razu lecieć do serwisu i 3 tygodnie czekania z głowy ?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Ja bym sie nad tym dlugo nie zastanawial . Jak masz gware to do serwisu od razu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theriel Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 heh dobra, a zna ktoś jakieś możliwosci, aby te dane jakoś przekopiowac na prawidlowo pracujacy dysk ? Bo poprostu na dzien dzisiejszy wyrzuca mi bajery w stylu "czas oczekiwania: 150 godzin" - dla malego pliku... jakis program kopiujacy (najlepiej pod dosa) lub cos w tym stylu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Norton Ghost... a nóż widelec pomoże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 HDD Regenerator usuwa błędy na bieżąco, ale tylko wtedy gdy jest w pełnej wersji. Wersja shareware błędy wykrywa ale zdaje się usuwa tylko określoną ilość (albo wcale, tego nie jestem pewien). Zresztą, jeżeli dysk ma fizyczne błędy, a na to wygląda to i tak pozostaje tylko serwis, gdyz po HDD regenerator i tak błędy pojawiają się po pewnym czasie ponownie - wiem bo próbowałem to na kilku dyskach. Jedne udało się odzyskać, inne niestety nie. Ale jak wspomniałem na uratowanych też zaczęły po pewnym czasie pojawiać się bady w tych samych miejscach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 ja na twoim miejscu nie bawilbym sie w jakies hdd regeneratory.. a napewno nie przez 3 doby :D a jezeli chodzi o program do kopiowania.. NC rules Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...