Trendzik Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Chcem zakupić nieoryginalny tusz do drukarki HP 930c i nie wiem która firma robi najlepsze tusze ?? proszę o pomoc... Które polecacie itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 W.D cos takiego kupuje ok 60zł do 845c w pojemniku jets 2razy wiecej tuszu, kupuje w wawie tzn ludzie mi załatwiaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 ja mam black point czy coś takiego i działa bez zarzutu również jest 2 razy więcej niż w orginale rok temu płaciłem chyba z 80 zł oryginał stał ze 120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 ja kupilem 'softhouse' 40ml x 2 za okolo 60zl. za 120-130zl do mojej 845c kupisz ok 22ml a tu za polowe ceny mam 80ml... jak dla mnie nie oplaca sie absolutnie kupowac oryginalnych tuszy. teraz stoje przed dylematem kupna kolorowych zamiennikow... troche google i pewnie tez cos znajde :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 TYlko sprawdz przed zakupem czy z glowicy nie cienkie za duzo tuszu, inaczej [gluteus maximus] z drukowania jak sie zle napelni heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...