Gość bazyl Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Ja mam gf2 ti nijakiej firmy dream tnc i chodzi na orginalnym chlodzeniu mi do 280/475 :lol: bez artefaktow no ale zastanawiam sie czy jest sens montowania radiatorow na pamieci i czy jak to zrobie pojdzie dalej a wy jak swoje katujecie?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Ja mialem leadteka i krecila sie do 280/490. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Ja miałem Prolinka GF2PRO 32MB ale ile sie kręcił to nie pamietam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Ja miałem Prolinka GF2PRO 32MB ale ile sie kręcił to nie pamietam :)mam to samo 64mega .. w kompie żony tera siedzi ... ale kręcił sie paskudnie rdzeń nawet nawet o 50 ale ramy zaledwie o 20 i artefakty wyskakiwały :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...