Kwazor Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Mam nastepujący problem : Wcieło mi dyskietke i wszystkie CD romy (DVD and CD) Problem polega na tym ze podczas próby wejścia na dyskietke pojawia się komuniakt : A: nie jest dostępny niepoprawna funkcja . A wejście na cd rom -rw jest nie mozliwe ..... po zainstalowaniu na nowo systemu win XP pro wszystko było Ok do następnego dnia . Podejrzewam wirusa ale mam najnowszy pakiet Norton internet security 2004 ( nie wiem czy on coś nie miesza w systemie ) Proszę o jakiekolwiek porady bo dla mnie jest to naprawde dziwne .. i niezrozumiałe.. A jeszcze program nero oporowo sie wgrywał ... Ten problem mam od kilku dni gdy pojawiło sie stałe łacze i norton 2004. Prosze o jakies informacje na email: kwiatek@nets.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Nero u mnie też mącił z napędami, jak go wywaliłem to wróciło do normy. Wiem,że to banalne ale jak coś nie jest dostępne to często jest to wina podłączonych odwrotnie kabli. A co tam w biosie słychać? może coś się przestawiło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...