ryba Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 to tak nie wiedzialem gdzie to zamiescic ale dalem tu zeby w modach sie nie pluli :P a wiec tak zgodnie z drukiem na glosnikach w tym roku maja 20 lat ;( ale podlaczone pod nowa wieze to na 1/4 mocy slychac je w calym mieszkaniu i sasiadka nie moze byc ze mna w zgodzie :D niom to sa 2 takie glosniki (w jednym srednio tonowy jest rozwalony :( - testy) ale i tak graja piknie jak na polska UNITRE !! mam gdzies jeszcze cos co sie nazywa FINEZJA i ZODIAK ale za to sie zabiore jak bedzie wolny czas[/img] P.S. zapomnialem opisac co sie stalo i jak naprawilem - ta gabka wokol membrany sie skruszyla i to oczyscilem -rolka tasmy izolacyjnej i pare poprawek i włala dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 hehe identyko stoja u mojej babci na strychu !!! dokladnie takie :) i maja tyle samo lat co ja hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 pewnie graja pieknie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 pewnie graja pieknie :lol: No baaaa :) - ta szeroka przednia ścianka z pewnościa potęguje wrażenia przestrzenne :) . O czymś tak prozaicznym jak "znikanie" nawet nie wspomnę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 gdzie tam... pewnie xmax glosnika na tej izolacji wzroslo i bas ma lepszy wykop :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Dlatego pewnie jak dmucha z tych dwóch bass-reflexów to wesoło rozwiewa grzywkę, że hej :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 dobra ponabijali sie to czas spac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 ejj dobra to czujem sie lekko obrazony :[ foch.....a tak na serio to graja dobrze ale nie najlepiej......koszt to tasma izolacyjna(kupcie za tyle glosniki to pogadamy:>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 poco izolacja skoro mozna wstawic nowe resory? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 ejj dobra to czujem sie lekko obrazony :[ foch.....a tak na serio to graja dobrze ale nie najlepiej......koszt to tasma izolacyjna(kupcie za tyle glosniki to pogadamy:>) :wink: oj to tak dla rozluznienia sobie pogadalismy :wink: a co do grania, pewnie cos tam slychac, nie za bardzo ale slychac... za 2zl nie ma co narzekac, do szpulowca ZK140 podpiac w sam raz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 poco izolacja skoro mozna wstawic nowe resory? a gdzie to dostac :> pozatym kto do mnie przychodzi mowi ze dobrze slychac i fajnie gra....gdyby tak nie bylo to by do mnie nie dzwonili w nocy zebym muze sciszyl bo spac nie moga :P a chociaz jest na prawie minimum ustawione 2/40 mocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 np na gieldzie elektronicznej [wroc-jak z innymi to nie wiem], sklepy z 'branzy' -poszukaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 No nie przesadzajcie ja mam jeszcze o wiele starsze unitry 15watowe dwudrozne :) i jak podlaczylem pod wzmacniacz to fajnie gralo :) i mocno, byly uzywane kiedys z radiem typu ZODIAK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 poco izolacja skoro mozna wstawic nowe resory?dexter o cos taiego chodzilo pozniej podlepiamy silikonem itd ?? http://allegro.pl/show_item.php?item=23952822 bo widzialem tak naprawione glosniki i bylem pod duzym wrazeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 ja moje tonsile (dwa z altusow 140) dalem do kolesia i wklejil mi nowe membrany za 70zl sztuka ;) terz pingnie graja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 poco izolacja skoro mozna wstawic nowe resory?dexter o cos taiego chodzilo pozniej podlepiamy silikonem itd ?? http://allegro.pl/show_item.php?item=23952822 bo widzialem tak naprawione glosniki i bylem pod duzym wrazeniem no.. prawie. Tylko tam byl sam resor, bez membrany... za 18pln.. nie za 40 ;) ale to zalezy tez od stanu membrany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Hmmm co sadzicie o przyklejaniu glosnikow do stendow na sylikon?? bo nie chcialo mi sie szukac blu-taca a w domu mialem sylikony rozne:) bo wydawalo mi sie ze ma podobne wlasciwosci... jesli chodzi o tlumienie drgan - jak sadzicie?;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Vengeance takie cos jak podalem linka przykelja sie wlasnie na silikon i budapren. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 ale mu chodzi o przyklejanie kolumny do standow .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 BTW: na allegro widzialem blu taca jakos nie drogo ale nie interesowalem sie nim za bardzo bo nie jest mi w ogole potrzebny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...