Gość SamoDobro Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 witam. są już nowe Omegi, a nie ma jeszcze żadnych wrażeń z ich działania? instalować, czy nie instalować? oto jest pytanie. czy ktoś pomoże mi odpowiedzieć na nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 witam. są już nowe Omegi, a nie ma jeszcze żadnych wrażeń z ich działania? instalować, czy nie instalować? oto jest pytanie. czy ktoś pomoże mi odpowiedzieć na nie? Spójrz na wątek o Catalystach 4.4 - robiłem tam porównanie omeg 4.2,4.3 i 4.4 - rewersja b ostatnich omeg nie wnosi nic nowego prócz bugfix'a z gamą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 u mnie wzrost w 3Dmark01 o ok. 400pkt. i ogólne dobre wrażenie, że jest lepiej i szybciej w grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 u mnie wzrost w 3Dmark01 o ok. 400pkt. i ogólne dobre wrażenie, że jest lepiej i szybciej w grach Ekhm, różnica w 3dmarku2001 rzędu 400-500pkt to żadna różnica, a raczej błąd pomiarowy :) Taką różnice mam gdy uruchomie go po włączeniu kompa, pogram kilka godzin i ponownie uruchomie 3dmarka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Wiecie może co to jest ten ATi Device Detection bo po wgraniu tych sterów pojawiło się w pasku koło zegara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 jak narazie same plusy :) (farcry is ok) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...