wiki-yu Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 po prostu nie wyświetla mi się i nie mogę go wciągnąć aby się wyświetlał, do tego nie ma na dole tego paska na którym trzeba kliknąć aby móc go rozwinąć. a jak (czasem = b.rzadko) pojawi sie na chwile to wyświetla mi tylko : przycisk Start; pasek szybkie uruchamianie ; zegar, i tyle żadnych uruchomionych programów nie pokazuje :!: (tak tak są włączone) przez co nie moge prawie nic zrobić na kompie :(( plis może wiecie jak to rozwiązać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 :o Tzn. jak niektorzy moi znajomi tak mieli to sie okazywalo, ze maja pasek przeniesiony na lewy lub prawy bok ekranu. Jesli to nie to to katastrofa jakas. Sory za taka odpowiedz ale powaznie mialem trzy takie przypadki, ze pasek jest przeniesiony na bok i user nie wie co sie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...