krzypaw Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Mam taki problem (komputer kolegi) otórz nie działał klawisz "j" na klawiaturze a czasem także klawisze "m" i "n". wziąłem klawe do siebie i u mnie działa dobrze. co może być tego przyczyną?? czy może być że jest uszkodzona mobo?? ewentualnie software, nainstalowali na tym kompie ofice microsoft, open ofice, star ofice i to każdy po kilka razy, i nieprawidłowo były odinstalowane.Miał ktoś może taki problem, mi się wydaje że to jest błąd oprogramowania a jak wy myslicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid_ Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Mam taki problem (komputer kolegi) otórz nie działał klawisz "j" na klawiaturze a czasem także klawisze "m" i "n". wziąłem klawe do siebie i u mnie działa dobrze. co może być tego przyczyną??prewnie kabelek nie byl docisniety do konca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 byłem u kolesia ze swoją klawiaturą i to samo, powyłączałem wszystkie procesy zbędne i zaczęło działać czeka mnie niestety format u niego :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...