tanaka Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 mozecie mi polecic jakas dobra gre w ktorej siada sie za sterami czolgu ? moze byc w klimatach drugiej wojny swiatowej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Temat raczej na oślą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 mozecie mi polecic jakas dobra gre w ktorej siada sie za sterami czolgu ? moze byc w klimatach drugiej wojny swiatowej :) Panzer Elite starczy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 :arrow: ja polecam Hidden & Dangerous. sa misje, ze mozna pojezdzic samochdami, wozami pancernymi (byc moze i czolgami) i poplywac statkiem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Operation Flashpoint :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 M1 Tank Platoon 2, K.I.C. A.S.S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 w H&D i operation flashpoint tez gralem dzieki za dopowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 polecam Battlefield 1942 :!: odjazdowa gra !!! możesz w niej jeździć czołgami, woazmi bojowymi itp. a nawet latać samolotami !!! narazie grałem w demko i mi się bardzo podobało :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 polecam Battlefield 1942 :!: odjazdowa gra !!! możesz w niej jeździć czołgami, woazmi bojowymi itp. a nawet latać samolotami !!! narazie grałem w demko i mi się bardzo podobało :D ... tez gralem w demo ale jakos ghra mi nie przypadla wole cos w stylu MOHAA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...