Jackass_Ass Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Witam, szukam nagrzewnicy do mojego eXperymentalnego WC i w związku z tym mam pytanie - gdzie w Kielcach mogę dostać coś takiego? Oczywiście nie chodzi mi o nówkę tylko ze szrotu, ew. złomu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinwu Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 ulica Robotnicza - spoko goście i można za grosze wyrwać, nie polecam na Żołnierzy Radzickich bo tam są same kręty - kiedyś za używaną lampe do mojego Forda chcieli wiecej niż za nówke ze sklepu :)) jest jeszcze gdzieś w Nowinach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SafO Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Przejedz sie w kierunku Miedzianej gorki i tam podrodze jest kilka szrotow... ja osobiscie znalazlem w ktoryms z nich kadeta w swietnym stanie za 30 zł, wiec troszke poszukac i napewno sie cos trafi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackass_Ass Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Wielkie dzięki, mam nadzieję, że znajdę jakiegoś kadeciaka, jak złożę całość to pyknę fotki i się pochwalę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...