Tuncio Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Czy opłaca się kupować głośniki Creative Inspire P580 lub inne za 200-300 zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanGąska Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 To zależy :) Do czego, na co i po co . Bo tak to : 1.jak interesuje cie "podlaczam i działa" czyli dzwiekowa PnP to tak. Jezeli tylko do gier to tak. 2. jeżeli to glownie do muzyki to nie 3. WYSZUKUJ bylo setki razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 jest caly temat "audio do kompa" i raczej 5.1 za 300PLN to (IMO) kiepski pomysl ale jak juz zostalo powiedziane sprecyzuj do czego potrzebny Ci bedzie taki zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 za taka sume to raczej na bardzo bardzo maly pokoik :) bo duzej mocy i jakosci to nie bedzie mialo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 poco Ci 5.1... wystarczy jakis porzadny sub.. :] ale taki 60W RMS z filtrem.. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 tak, tak sub + stereo za 300PLN ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanGąska Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 poco Ci 5.1... wystarczy jakis porzadny sub.. :] ale taki 60W RMS z filtrem.. :twisted: Heheheheh :) no nie moge :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanGąska Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 No to ja mam propozycję - może sam zbudujesz suba? Na początek wystarczy coś takiego http://www.royaldevice.com/custom3.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Wy odrazu o subach a nawet nie wiecie czy On ma stereo :D jak zbuduje to za 300PLN to ja biore 2 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Jak juz bym kupowal to tylko to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24134930 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 No to ja mam propozycję - może sam zbudujesz suba? Na początek wystarczy coś takiego http://www.royaldevice.com/custom3.htm hmmm... :twisted: 8) Wy odrazu o subach a nawet nie wiecie czy On ma stereo jak zbuduje to za 300PLN to ja biore 2 :> koszt w przyblizeniu ~350pln :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 moze pytajacy sie odezwie do czego Mu potrzebny taki zestaw bo moze sie skonczy na stereo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 http://www.tomshardware.pl/video/20031222/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanGąska Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 No to ja mam propozycję - może sam zbudujesz suba? Na początek wystarczy coś takiego http://www.royaldevice.com/custom3.htm Dexter... 8O kliknij najpierw na linka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 "yo baby Jesus" :] ide zaraz pokoj zmodowac :twisted: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 kurcze ja mam P580+Audigy za 390 zeta i mi styka :) w gierkach milo sie gra z EAX'em :) a i filmy milo sie oglada wiec nie uwazam ze zle wydalem te 390 zlotych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 No to ja mam propozycję - może sam zbudujesz suba? Na początek wystarczy coś takiego http://www.royaldevice.com/custom3.htm hmmm... Wy odrazu o subach a nawet nie wiecie czy On ma stereo jak zbuduje to za 300PLN to ja biore 2 :> koszt w przyblizeniu ~350pln :] 350pln za sam subik a gdzie stereo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 a słuchawice nie wystarcza? bo i tak nie bedzie slychac stereo... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanGąska Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 No to pomogliśta człowiekowi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 oki.. tak na serio to zlutowalbym jakiegos suba do 200pln, do tego kupil porzadniejsze glosniki, np siakies uzywane satelitki creative'a + wzmacniacz 15W z filtrem ew. moze byc jakis zestaw stereło creative ^^ do 100pln Włala ;) ps. moj kumpel ma toto P580... calkiem dobrze sie spisuje w grach, ale jezeli chodzi o słuchanie muzyki [szczegolnie TEKNO :D] -nie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanGąska Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Fuj To już lepsze bylo to z subem i sluchawkami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Ja bym troszkę kasy dolozyl i kupił przynajmniej T5400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 a ja bym rodzil mu kupic dwie porzadne kolumny i wzmacniacz :) a nie jakies wynalazki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Jak juz bym kupowal to tylko to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24134930 mhm subwoofer przenosi od 10Hz :lol: chyba przy -50dB.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 oj czepiasz sie w koncu to Genius to i glosniki moze miec genialne, nie ? rotfl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 tak wogole to niech Tuncio napisze do czego chce uzywac tych glosnikow i czego od nich oczekuje ps. :arrow: wunat to ty miales tego denona do sprzedania ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 yup, to bylem ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuncio Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 [sorry, że długo nie odpowiadałem - odcięty byłem] Trochę żem zmienił chęć kupienia zestawu 5.1 z PC na Kino Domowe + wypalara DVD+/- dla kompa. Nawet spisałem sobie co chciałbym kupić i co prawdopodobnie kupie (myślicie, że to dobry wybór?): Nagrywarka DVD: DVD Liteon LDW-851S 450zł Odtwarzacz DVD: RONIN P908 300zł http://www.kommex.com.pl/phpkommex/index.php Głośniki 5.1: GENIUS SW-5.1 600zł http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25040810 Razem wychodzi 1350zł + koszty przesyłek. Jak myślicie - opłaca się w coś takiego inwestować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Z linkow niewynika jakie to są głosniki ale z doswiadczenia moge Ci polecic Creative T5400. Jak dla mnie grają lepiej niż ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Słuchajcie, mam pytanie co do Creative T5400. Jeśli kable okazałyby się za krótkie, to czy mogę je przedłużyć bez żadnego cięcia? Nie znam się, a czytałem, że ktoś z forum kupił sobie P580OEM i miał zbyt krótkie kable, co skończyło się ich cięciem i utratą gwary... Pozdra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...