bruce Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 nowy cennik allegro sie pojawil ;] http://www.allegro.pl/info/new_pricelist.php przeanalizowalem stare i nowe oplaty i wyszlo na to , ze mimo kilku obnizek, to ogolnie zdrozalo!! ZNOWU KUR** ALLEGRO ZDROZALO... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 znoooowuuuuuu ? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Tez sie na to wkurzyłem. W tym miesiacu sprzedalem 5 przedmiotów(bez zadnych fajerwerków typu pogrubienie itp) i jestem im winien 65,19. Niedlugo chyba przestane korzystac z allegro jako sprzedający bo mi sie to opłacać nie będzie :/ W ogole najlepiej niech dowalą 10zł za wystawienie przedmiotu ehh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 nie przeanalizowalem go ... przeczytalem pobieznie ale widze ze trzeba sie bedzie bardziej skupic [edit] doczytalem, GRANDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Kazdy w mialu dostal ten cennik a raczej link do niego :> Tak to bywa z monopolistami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanGąska Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Aaaa wiecie czemu ? BO NIKT RACHUNKÓW NIE PŁACI!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 ja tam place ale chyba juz nie bede, bo nie bede tam nic sprzedawal ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 jednym slowem jest coraz gorzej, jeszcze nie w unii a juz podwyzki : znowu bed emusial ceny podniesc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 oni se w kulki leca.... znacie jakies inne dobre aukcje internetowe? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 jak nie zapłacisz im zaległych - sprzedadzą twój dług firmie windykacyjnej. wiem z autopsji. mam ich głęboko w ujściu jelita grubego i postanowiłem sprawdzić inny serwis - swistak.pl wszystko za free, możesz nawet importować zdobyte na allegro punkty. ale jest oczywiście pewien haczyk więć UWAGA: serwis jest PEŁEN OSZUSTÓW !!! dobre miejsce by coś sprzedać bez prowizji, oczywiście jako formę płatnoci należy wybierać wcześniejszą wpłatę na konto. nie liczcie na okazje - pisałem w innym topiku o casio g-shock, który kupiłem tam za 3 zeta - ludzie nie mają poczucia odpowiedzialności za swoje czyny i poprostu wycofują się ze sprzedaży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 A widzieliście serwis http://aukcje24.pl/ ?? Toż to albo kalka allegro, albo wręcz drugi serwis tych samych kolesi!!!!!!! Przecież większość motywów jest identycznych! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 A widzieliście serwis http://aukcje24.pl/ ?? Toż to albo kalka allegro, albo wręcz drugi serwis tych samych kolesi!!!!!!! Przecież większość motywów jest identycznych! jestem zarejestrowany od roku, szczerze nic specjalnego, zeby tam cos sprzedac to trzeba na glowie stanac a na dodatek bardzo nieczytelne sa tam formularze ( przynajmniej dla mnie, moze dlatego ze za bardzo do allegro sie przyzwyczailem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 aukcje24 i allegro to w końcu TEN SAM WŁAŚCICIEL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Czyli zapewne sobie podwójnie kasę naliczają!!!! :evil: Ja nie wiem, ale wydaje mi się, że allegro szykuje jakiś przekręt i przeniesie swoją działalność na aukcje24.pl. Może wchodzą jakieś przepisy z UE dotyczące prowadzenia aukcji?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 wiecie moze od jakiej stawki,jaka wisimy na allegro zaczynaja nas scigac.ja zalegam chyba 7 zl i nie wiem czy im placic czy czekac az sie zbierze ze 20zl i potem zabulic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 majac nieuregulowane rachunki nie mozesz skorzystac z ubezpieczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 dziękuję bogu (choć jestem ateistą), że mój dług wogec Q.R.W. Poland (jak pomyliłem nazwę tej trzcigodnej firmy - niech mnie ktoś poprawi) nie przekroczył 200zł. pewnie od razu wylądował bym na czarnych listach :twisted: chyba jednak wolę ślizgać się po cieńkim lodzie świstaka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 aukcje24 i allegro nie maja tego samego wlasciciela mialy, ale byl jakis wielki wal na stronie aukcje24 powinno byc nawet opisane.aukcje24 i allegro nie maja tego samego wlasciciela mialy, ale byl jakis wielki wal na stronie aukcje24 powinno byc nawet opisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 heh i znów to samo... jak już to było wiele razy mówione - nie odpowiadają ceny nie korzystaj z Allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zippo (no offence): nie zamierzam płacić haraczu złodziejom (allegro) jednak będę nadal korzystał z ich serwisu jako kupujący. z tego co widzę - coraz częściej idzie się dogadać ze sprzedającym poza allegro - SAMI SIĘ WYKOŃCZĄ !!! BTW dziś kupiłem od allegrowicza 2 karty modemowe pcimcia za stówkę - na allegro sztukę wystawiał za 70. doskonałe miejsce do robienia interesów z pominięciem Q.R.W. Poland. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 pamietam czasu jak wszytkjo w allegro.pl kosztowalo 0zł btw twz w mbanku im odjebało chca teraz 50gr za przelew wychodzacy, skonczyla sie era darmoewego internetu... mimo iz dostep tanieje to to jzu nie wystarczy za wszytko trza placic jak nie przelewem to smsem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 ktos ich w glowe udezyl zwalszcza z cena minimalna :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neji Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 wiecie moze od jakiej stawki,jaka wisimy na allegro zaczynaja nas scigac.ja zalegam chyba 7 zl i nie wiem czy im placic czy czekac az sie zbierze ze 20zl i potem zabulic :D 10 zł. Jak im wisisz 20 to wpłać ostatniego dnia miesiąca 10.50 i po sprawie - nic Ci nie przyślą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 też zobaczyłem i mi sie nie fajnie zrobiło no cóż cza skończyć korzystać z allegro bo już to sie nie opłaca szczegulnie przy droższych żeczach na których sie zarabia najmniej. A co od mBanku wydawał sie extra na początku potem dowalili prowizje kontakt i poszanowanie dla klienta 0 tak jak w WBK kilent to zło konieczne dlatego wole płacic 5zł za obsługe konta w citibank i mieć wszystko za darmo bank na miejsu profesjonalą obsługe bardzo dobrą sieć bankomatów i ciekawe opcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Ja przed wczoraj zaplacilem rachunek na allegro 19zl, bo juz nie mogle sprzedawac bo te cfele blokuja. Ja sie zbytnio tym nie przejmuje, bo ja raczej jak cos sprzedaje na allegro to gdzies 1m rzecz na miesiac, ja tam glownie kupuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 tutaj jest przeglad polskich serwisow aukcyjnych. moze on pomoze wybrac alternatywe dla zlodziejaszkow http://www.pc-max.pl/?load=shownews&pid=170 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 [OT] przemknal sie tutaj temat bankow ja ze swojej polecam Volkswagen Bank Direct. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 [OT] przemknal sie tutaj temat bankow ja ze swojej polecam Volkswagen Bank Direct.a ja multibank ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 panowie to moze wszyscy umowmy sie bedziemy korzystac z jednego serwisu aukcyjnego (jakies glosowanie) i wszedzie bedziemy go reklamowac, tak zeby szybko stal sie popularny :) allegro juz dawno przestalo mnie bawic ze swoimi cenami, dlatego ostatnio nawet nie przybywa mi gwiazdek, bo jak cos sprzedaje/kupuje to umawiam poza allego, po prostu nie licytujac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Nie wiem jak wy, ale ja nawet od allegro nie dostalem meila iz sie cennik zmienil, a o tym powinni poinformowac. A wy dostaliscie meila od allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...