mido007 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Czy to prawda zeby zainstalowac Catalysty na ATI Radeon 9600Pro Trzeba odinstalowac stare te co instalowalem z plytki. Dzisiaj pojechalem do serwisu kolesm i tak powiedział ... Ale jak mam odinstalowac stare w chodze w system menadzer urzadzen kilka odinstaluj w zadkalce sterowniki a jak wlacza pownie kompa pisze ze znaleziono nowe stery o co chodzi i czy to prawda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mido007 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Dodam tylko iz NFS nie chce mi chyba przez to dzialac kto pomoze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Jak miales przed tym radkiem karte nvidii to tak a jak Ati to nie (tzn lepiej na wszelki wypadek odinstalowac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mido007 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ale czemu jak odinstaluje i zrestartuje to pojawia mi sie ze zainstalowalem nowy sterowniki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 nie ze zainstalowales sterowniki tylko ze znaleziono nowy sprzet. jak juz system znajdzie zechce zainstalowac sterowniki, pozwol mu to zrobic automatycznie. jesli rzeczywiscie odinstalowales stare stery to zostanie zainstalowana standardowa katra graficzna VGA. po restarcie mozesz instalowac nowe sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Szczerze powiem, ze nigdy nie probowalem Catalys'ow, od zawsze Omeg uzywam, wiec nie wiem jak to jest z nimi ale Omegi to trzeba w Panelu sterowania/Dodaj usun programy i juz. Pozniej ja dodatkowo zawsze Driver Cleanerem przelece dla pewnosci ze wszystko wymiotlo i instaluje nowe stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...