Skocz do zawartości
Lukasss

Mam problem co kupic poradzcie!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!! Zastanawiam sie nad kupnem karty graficznej, napewno chcę kupic Radeona.Nie wiem tylko czy modele Gigabyta 9600Pro sa dobre i czy sa wydajne ! Bo mają one aż :taktowanie rdzenia 400 MHz

taktowanie pamięci 600 MHz podczas gdy inne modele drozsze np Sapphire mają mniejsze taktowania a sa drozsze wiec nie wiem!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ile masz kaski na karte?? i jaki konfig bo jak masz 800mhz to ci ni potrzbny taki radek :lol: a ja bym na twoim miejscu zaczekal jescze az pojawia sie nowe radki i karty nvidi to starsze powinny stanieco ile masz na czym teraz pykac. ALe mysle ze chyba to dobry wybor ale nie wiem jak z o/c . poszukaj bo zdaje mi sie ze nie dawno cos bylo o r9600pro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak mozesz to czekaj jak nie to bierz tego radka.

co do gigabyta to ja nie mam zaufania ani do plyt a juz tymbardziej do kart.

pozdro:)

? Jakies niemile doswiadczenia ? :D Ja mialem juz chyba z 10 czesci tej firmy i to zarowno plyt glownych jak i kart graficznych i zawsze byly zapupiscie wykonane i nie bylo z nimi zadnych problemow ! Mowiac , ze nie masz zaufania do Gigabyte to tak jakbys napisal , ze nie masz zaufania do Gainwarda :evil: A gigabyte zwlaszcza 9600Pro w wersji ultra to bardzo dobra karta tyle , ze nie za ta cene .

Lukasss Ile masz kasy na grafe i jaki masz konfig ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...