Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 chodzi mi o linksys WSB24 linksys signal booster(wzmaznicz sygnalu do AP linksysa wi fi) prosze mi tylko nie pisac komputronik czy allegro bo juz to dawno sprawdzilem czy mozna to wogule dostac na terenie polski czy zakonczy sie to zakupami za granica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 wiem gdzie jest ale nie linksysa... wzmacniacz to wzmacniacz... jak chcesz to ci dam importera na priv... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 no pewnie czekam na odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Mi też mógłbyś podać, bo również potrzebuje coś takiego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Witam www.e-dodatki.pl - zajmuje sie sprzedażą takich ciekawych sprzętów linksysa między innymi. www.fen.pl - największy importer linksysa w Polsce. Nie ma tego w ofercie generalnie, ale napisz do nich mejla. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...