mat_zab Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Wiem że to nie giełda ale tam nikt nie zagląda :( chętnie kupie kostke takich pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 To jest żaden argument. Post przeniesiony na oślą łączkę. Pomyśl co by się stało gdyby każdy tak robił jak Ty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Wiem że to nie giełda ale tam nikt nie zagląda :( chętnie kupie kostke takich pamięci. :arrow: jak chcesz kupic takie pamieci to zapraszam do sklepu komputerowego :D :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Ale ja chce kupić jakieś użuwane bo nie mam kasy na nowe nie wszyscy mają tyle kasy co ty żeby sobie kupić nowe za 300zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Ale ja chce kupić jakieś użuwane bo nie mam kasy na nowe nie wszyscy mają tyle kasy co ty żeby sobie kupić nowe za 300zł :arrow: a kto tu mowi, ze ja mam duzo kasy!?! jezeli chcesz kupic uzywane, to trzeba bylo wczesniej o tym wspomniec. a wracajac raz jeszcze do kasy, to ja za swoje dalem 150 zl i wydaje mi sie, ze spozniles sie z zakupami o 2 miesiace... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...