MicJes Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Dorwalem takie cos po okazyjnej cenie. Nie spodziewalem sie na niej pamieci Samsunga 5ns !! Zdziwilem sie strasznie, bo w necie do teraz nie znalazlem takiej wersji. Wszystkie posiadaja 4ns Hynixa. Jest to Ti4200 64MB AGP 4x (zadne tam Medusy ani Turbo). Ktos slyszal o tym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Pierwszy raz slysze o takim albatronie 8O No to z tego wynika ze masz pamiatki taktowane 400mhz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zawsze myślałem ze Albatron robi pożadne grafy a tu taka padaka :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zawsze myślałem ze Albatron robi pożadne grafy a tu taka padaka :? Kazdy musi miec jakas wpadke :D Gainward ultra760 -> FX5600 pamiatki zamiast 550Mhz maja 400Mhz PowerColor 9600Pro -> pamiatki 5ns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefju Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Dorwalem takie cos po okazyjnej cenie. Nie spodziewalem sie na niej pamieci Samsunga 5ns !! Zdziwilem sie strasznie, bo w necie do teraz nie znalazlem takiej wersji. Wszystkie posiadaja 4ns Hynixa. Jest to Ti4200 64MB AGP 4x (zadne tam Medusy ani Turbo). Ktos slyszal o tym ? nie widzialem albatrona z takimi pamieciami w ti4200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 hmmm bardzo dziwne, moj, co prawda AGP8X ma taktowanie pamiatek standart 513MHz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Sa i plusy tej grafy. Taktowanie poczatkowe ma 250/405 :) Pamieci 5ns Samsunga A kreci sie wysmienicie jak na takie pamieci. Narazie mam 300MHz core i uwaga.....621MHz na pamieciach !!! :D Narazie nie zaluje zakupu. Zobaczymy jak bedzie dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Sa i plusy tej grafy. Taktowanie poczatkowe ma 250/405 :) Pamieci 5ns Samsunga A kreci sie wysmienicie jak na takie pamieci. Narazie mam 300MHz core i uwaga.....621MHz na pamieciach !!! :D Narazie nie zaluje zakupu. Zobaczymy jak bedzie dalej :) Chyba cos zle odczytales albo kostki sa <span style="color:red;">[ciach!]</span>ne w kosmos i kreca sie o 50% (malo realne). ;) Co myslicie o albatronie ktory nie dziala dobrze na wyzszych taktowaniach?? Wina zasilki u kogos, napiec czy moze karta niedowoltowana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Feluke, jak tylko dorwe cyfrowke, to wrzuce to futko, coby kazdy mogl zobaczyc jak wygladaja kostki Samsung K4D28163HD-TC50 krecace sie na 621MHz :D Co do twojego Albatrona - jesli dziala normalnie na ok 270/530 to bierz. Zawszae bedziesz mial te 20 MHz zapasu, a dzialac bedziesz na standardzie. I jaka cena ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Feluke, jak tylko dorwe cyfrowke, to wrzuce to futko, coby kazdy mogl zobaczyc jak wygladaja kostki Samsung K4D28163HD-TC50 krecace sie na 621MHz :D Co do twojego Albatrona - jesli dziala normalnie na ok 270/530 to bierz. Zawszae bedziesz mial te 20 MHz zapasu, a dzialac bedziesz na standardzie. I jaka cena ? Gdyby tak pamieci 2.2ns sie krecily to bys przegonil mojego procka w taktowaniu. :P Chyba sie skusze na tego Albatrona bo taktowania ma w miare ok (250/500) i sie zobaczy czy cos sie da wyciagnac wiecej. Jezeli nie to i tak bedzie duzy skok w wydajnosci z GF2. ;) Juz mnie szlak trafia bo niemoge nawet w CMR4 zagrac. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...